dc.contributor.author |
Φώτσης, Απόστολος |
el |
dc.date.accessioned |
2015-11-25T06:11:44Z |
|
dc.date.available |
2015-11-26T03:03:55Z |
|
dc.date.issued |
2015-11-25 |
|
dc.identifier.uri |
http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/17570 |
|
dc.title |
Το θερμοκήπιο σαν βιοποριστική επιχείρηση και η οικονομοτεχνική ανάλυση του εγχειρήματος |
el |
heal.type |
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία |
el |
heal.secondaryTitle |
|
el |
heal.keyword |
Οικονομικά της επιχείρησης |
el |
heal.keyword |
Επιχειρηματικότητα |
el |
heal.keyword |
Θερμοκήπια |
el |
heal.keyword |
Κόστος |
el |
heal.contributorName |
|
el |
heal.language |
gre |
el |
heal.access |
free |
el |
heal.accessText |
|
el |
heal.license |
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα |
el |
heal.fileFormat |
PDF |
* |
heal.recordProvider |
ΤΕΙ Πελοποννησου |
el |
heal.publicationDate |
2009-06-01 |
el |
heal.abstract |
Στο τρίτο κεφάλαιο παρατίθενται οι περιβαλλοντικές συνθήκες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της καλλιέργειας του σιταριού όπως το κλίμα, το έδαφος και το νερό. Στο τέταρτο κεφάλαιο οι καλλιεργητικές φροντίδες που χρειάζονται για την ανάπτυξη του σιταριού όπως: η αμειψισπορά, η κατεργασία εδάφους, η σπορά, η λίπανση και η συγκομιδή και αποθήκευση. |
el |
heal.advisorName |
Λιναρδόπουλος, Χρήστος |
el |
heal.committeeMemberName |
|
el |
heal.academicPublisher |
ΤΕΙ Πελοποννήσου |
el |
heal.numberOfPages |
76 |
* |