dc.contributor.author | Βλαχόπουλος, Παναγιώτης | el |
dc.date.accessioned | 2015-11-25T06:11:55Z | |
dc.date.available | 2015-11-26T03:04:00Z | |
dc.date.issued | 2015-11-25 | |
dc.identifier.uri | http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/17587 | |
dc.title | Η βιολογική αμπελοκαλλιέργεια στη Λήμνο | el |
heal.type | Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία | el |
heal.secondaryTitle | el | |
heal.keyword | Αμπέλια | el |
heal.keyword | Αμπελοκαλλιέργεια | el |
heal.keyword | Βιολογική καλλιέργεια | el |
heal.keyword | Λήμνος | el |
heal.contributorName | el | |
heal.language | gre | el |
heal.access | free | el |
heal.accessText | el | |
heal.license | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα | el |
heal.fileFormat | * | |
heal.recordProvider | ΤΕΙ Πελοποννησου | el |
heal.publicationDate | 2011-11-01 | el |
heal.abstract | Στόχος της παρούσας εργασίας είναι να περιγράψει την βιολογική καλλιέργεια της ποικιλίας «Μοσχάτο Αλεξανδρείας» στην νήσο Λήμνο. Ιδιαίτερα: • Αναδεικνύεται η αξία της αμπελοκαλλιέργειας για τη νήσο Λήμνο, από ιστορική, τουριστική, οικονομική και περιβαλλοντική πλευρά. • Επισημαίνονται τα πλεονεκτήματα βιολογικής αμπελουργίας έναντι της συμβατικής και περιγράφονται οι διαδικασίες ένταξης σε αυτήν. • Παρουσιάζονται τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ποικιλίας «Μοσχάτο Αλεξανδρείας» που στον ελλαδικό χώρο συναντάται κυρίως στη Λήμνο. • Περιγράφονται όλα τα στάδια βιολογικής καλλιέργειας, από την φύτευση έως τον τρυγητό, της ποικιλίας «Μοσχάτο Αλεξανδρείας» όπως αυτά εφαρμόζονται στην νήσο Λήμνο. | el |
heal.advisorName | Κάρτσωνας, Επαμεινώνδας | el |
heal.committeeMemberName | el | |
heal.academicPublisher | ΤΕΙ Πελοποννήσου | el |
heal.numberOfPages | 86 | * |