Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου

Συσκευασία ελάχιστα επεξεργασμένων τροφίμων.

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Θανασούλα, Αικατερίνη el
dc.date.accessioned 2016-12-12T09:52:14Z
dc.date.available 2016-12-12T09:52:14Z
dc.date.issued 2016-12-12
dc.identifier.uri http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/17773
dc.rights Default License
dc.title Συσκευασία ελάχιστα επεξεργασμένων τροφίμων. el
heal.type Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία
heal.keyword Συσκευασία el
heal.keyword Επεξεργασμένα τρόφιμα el
heal.language el
heal.access free
heal.recordProvider ΤΕΙ Πελοποννήσου: Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής / Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων (ΤΕ.ΤΡΟ.) el
heal.publicationDate 2016-01-01
heal.abstract Η αυξανόμενη δημοτικότητα των φρέσκων και ημι-επεξεργασμένων τροφίμων έχει οδηγήσει σε ένα ευρύ φάσμα νέων εμπορικών προϊόντων που προσφέρονται στους καταναλωτές. Η μικροβιολογία είναι πάντα απαραίτητη όταν κάποιος ασχολείται με τα τρόφιμα, αλλά είναι ιδιαίτερα με ελάχιστα επεξεργασμένα τρόφιμα. Ο σκοπός της αυτής της εργασίας είναι να δείξουμε ορισμένους από τους τρόπους συσκευασίας που έχουν εφαρμοστεί μέχρι σήμερα. el
heal.abstract The increasing popularity of fresh and semi-processed foods has led to a wide range of new commercial products offered to consumers. The microbiology is always required when you deal with food, but particularly with minimally processed foods. The purpose of this paper is to show some of the ways of packaging have been implemented so far. en
heal.advisorName Βαρζάκας, Θεόδωρος el
heal.committeeMemberName χ.ο. el
heal.academicPublisher Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων (ΤΕ.ΤΡΟ.) el
heal.academicPublisherID teipel
heal.numberOfPages 71
heal.fullTextAvailability true


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση Αποθετηρίου


Σύνθετη Αναζήτηση

Πλοήγηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές