dc.contributor.author |
Θανασούλα, Αικατερίνη |
el |
dc.date.accessioned |
2016-12-12T09:52:14Z |
|
dc.date.available |
2016-12-12T09:52:14Z |
|
dc.date.issued |
2016-12-12 |
|
dc.identifier.uri |
http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/17773 |
|
dc.rights |
Default License |
|
dc.title |
Συσκευασία ελάχιστα επεξεργασμένων τροφίμων. |
el |
heal.type |
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία |
|
heal.keyword |
Συσκευασία |
el |
heal.keyword |
Επεξεργασμένα τρόφιμα |
el |
heal.language |
el |
|
heal.access |
free |
|
heal.recordProvider |
ΤΕΙ Πελοποννήσου: Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής / Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων (ΤΕ.ΤΡΟ.) |
el |
heal.publicationDate |
2016-01-01 |
|
heal.abstract |
Η αυξανόμενη δημοτικότητα των φρέσκων και ημι-επεξεργασμένων τροφίμων έχει οδηγήσει σε ένα ευρύ φάσμα νέων εμπορικών προϊόντων που προσφέρονται στους καταναλωτές. Η μικροβιολογία είναι πάντα απαραίτητη όταν κάποιος ασχολείται με τα τρόφιμα, αλλά είναι ιδιαίτερα με ελάχιστα επεξεργασμένα τρόφιμα. Ο σκοπός της αυτής της εργασίας είναι να δείξουμε ορισμένους από τους τρόπους συσκευασίας που έχουν εφαρμοστεί μέχρι σήμερα. |
el |
heal.abstract |
The increasing popularity of fresh and semi-processed foods has led to a wide range of new commercial products offered to consumers. The microbiology is always required when you deal with food, but particularly with minimally processed foods. The purpose of this paper is to show some of the ways of packaging have been implemented so far. |
en |
heal.advisorName |
Βαρζάκας, Θεόδωρος |
el |
heal.committeeMemberName |
χ.ο. |
el |
heal.academicPublisher |
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων (ΤΕ.ΤΡΟ.) |
el |
heal.academicPublisherID |
teipel |
|
heal.numberOfPages |
71 |
|
heal.fullTextAvailability |
true |
|