dc.contributor.author |
Μπασουράκος, Παναγιώτης |
el |
dc.date.accessioned |
2017-02-13T18:37:43Z |
|
dc.date.available |
2017-02-13T18:37:43Z |
|
dc.date.issued |
2017-02-13 |
|
dc.identifier.uri |
http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/17807 |
|
dc.rights |
Default License |
|
dc.title |
Παραγωγή αιθέριων ελαίων από θυμάρι [Thymus vulgaris L. ] – φασκόμηλο [ salvia officinalis ] και δενδρολίβανο [ Rosmarinus officinalis ]. Ιδιότητες και εφαρμογές. |
el |
heal.type |
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία |
|
heal.keyword |
Αιθέρια έλαια |
el |
heal.keyword |
Φασκόμηλο |
el |
heal.keyword |
Δενδρολίβανο |
el |
heal.keyword |
Θυμάρι |
el |
heal.language |
el |
|
heal.access |
free |
|
heal.recordProvider |
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής |
el |
heal.publicationDate |
2016-11-01 |
|
heal.abstract |
Η παρούσα εργασία είναι αποτέλεσμα αναλυτικής μελέτης, καταγραφής πληροφοριών, οι οποίες σχετίζονται με την παραγωγή αιθερίων ελαίων στα φυτά του θυμαριού, του φασκόμηλου και του δεντρολίβανου.
Η μεθοδολογία η οποία εφαρμόστηκε για τη συγκέντρωση των πληροφοριών αφορά την πρωτογενή έρευνα. Η πρωτογενής έρευνα διεκπεραιώθηκε μέσω της συλλογής δειγμάτων από τον χώρο της καλλιέργειας και καταγραφή και μέτρηση όλων των στοιχείων που σχετίζονται με τα μορφολογικά και βιολογικά χαρακτηριστικά των φυτών. |
el |
heal.advisorName |
Ζακυνθινός, Γεώργιος |
el |
heal.committeeMemberName |
n/n |
el |
heal.academicPublisher |
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων (ΤΕ.ΤΡΟ.) |
el |
heal.academicPublisherID |
teipel |
|
heal.numberOfPages |
69 |
|
heal.fullTextAvailability |
true |
|