Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου

Η επίγευση της στέβιας και τρόποι μείωση της. Πρόταση καταλυτικής μεθόδου με ζεόλιθο.

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Ρούσσου, Ιακωβίνα el
dc.date.accessioned 2017-02-13T18:58:41Z
dc.date.available 2017-02-13T18:58:41Z
dc.date.issued 2017-02-13
dc.identifier.uri http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/17810
dc.rights Default License
dc.title Η επίγευση της στέβιας και τρόποι μείωση της. Πρόταση καταλυτικής μεθόδου με ζεόλιθο. el
heal.type Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία
heal.keyword Γλυκαντικές ουσίες el
heal.keyword Στέβια el
heal.language el
heal.access free
heal.recordProvider Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής el
heal.publicationDate 2016-11-01
heal.abstract Η παρούσα πτυχιακή είχε ως στόχο να μελετήσει το φυτό Stevia rebaudiana bertoni και να παραχθεί ένα εκχύλισμα απαλλαγμένο απο το βασικό μειονέκτημα της στέβιας που είναι η πικρή της επίγευση . Στο θεωρητικό μέρος αναλύεται η στέβια ως φυτό, η πορεία που είχε από τη στιγμή που ανακαλύφθηκε μέχρι τη στιγμή που έγινε επιτρεπτή η χρήση της ως γλυκαντικό στη βιομηχανία τροφίμων και η χημική σύσταση της. Επίσης αναλύεται η διατροφική της ασφάλεια ,οι βιολογικές τις δράσεις αλλά και οι μορφές που βρίσκετε σήμερα στο εμπόριο. Στο πειραματικό μέρος περιγράφεται αναλυτικά η πειραματική πορεία αλλά και οι δοκιμές που έγιναν μέχρι το επιθυμητό αποτέλεσμα. el
heal.advisorName Ζακυνθινός, Γεώργιος el
heal.committeeMemberName n/n el
heal.academicPublisher Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων (ΤΕ.ΤΡΟ.) el
heal.academicPublisherID teipel
heal.numberOfPages 86
heal.fullTextAvailability true


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση Αποθετηρίου


Σύνθετη Αναζήτηση

Πλοήγηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές