dc.contributor.author |
Μοβσεσιάν, Ναταλί |
el |
dc.date.accessioned |
2017-02-13T19:27:36Z |
|
dc.date.available |
2017-02-13T19:27:36Z |
|
dc.date.issued |
2017-02-13 |
|
dc.identifier.uri |
http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/17813 |
|
dc.rights |
Default License |
|
dc.title |
Η επιρροή του θαλασσινού, επιτραπέζιου και απιονισμένου νερού στην υφή και στην ποιότητα του ζυμαριού με τη χρήση αλεύρου τύπου 55%, 70% και αλεύρου σίκαλης. |
el |
heal.type |
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία |
|
heal.keyword |
Χρήσεις νερού |
el |
heal.keyword |
Ζυμάρι |
el |
heal.language |
el |
|
heal.access |
free |
|
heal.recordProvider |
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής |
el |
heal.publicationDate |
2016-11-01 |
|
heal.abstract |
Η συγγραφή της πτυχιακής εργασίας με θέμα << Επιρροή του θαλασσινού, επιτραπέζιου και απιονισμένου νερού στην υφή και την ποιότητα του ζυμαριού με τη χρήση αλεύρου τύπου 55%, 70% και αλεύρου σίκαλης >> πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των σπουδών μου στο τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων της σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τροφίμων και Διατροφής .
Το θέμα το οποίο επιλέξαμε εγώ σε συνεργασία με τους επιβλέποντες καθηγητές μου περιείχε ένα αρκετά μεγάλο φάσμα πειραμάτων με κυριότερο την χρήση αλβεογράφου και μας δόθηκε η ευκαιρία να καταλάβουμε πως τρεις διαφορετικοί τύποι αλεύρου σε συνδυασμό με διαφορετικά νερά επηρεάζει ολοκληρωτικά τα χαρακτηριστικά του ζυμαριού.
Επιπλέον, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους επιβλέποντες καθηγητές μου για την άριστη συνεργασία και καθοδήγηση που είχα καθ’όλη τη διάρκεια της εκτέλεσης των πειραμάτων και κάποιους εκλεκτούς φίλους μου που απλόχερα μου παρείχαν συνεχή στήριξη και βοήθεια. |
el |
heal.advisorName |
Βαρζάκας, Θεόδωρος |
el |
heal.advisorName |
Κουτρουμπής, Φώτιος |
el |
heal.committeeMemberName |
n/n |
el |
heal.academicPublisher |
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων (ΤΕ.ΤΡΟ.) |
el |
heal.academicPublisherID |
teipel |
|
heal.numberOfPages |
63 |
|
heal.fullTextAvailability |
true |
|