dc.contributor.author | Σηφάκη | el |
dc.date.accessioned | 2019-07-25T10:09:41Z | |
dc.date.available | 2019-07-25T10:09:41Z | |
dc.date.issued | 2019-07-25 | |
dc.identifier.uri | http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/17878 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/us/ | * |
dc.title | Μείωση της επίγευσης της στέβιας με εκχύλισμα ελαιοκάρπου: η περίπτωση της μαννιτόλης | el |
heal.type | Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία | |
heal.keyword | Στέβια | el |
heal.keyword | Γλυκαντικές ουσίες | el |
heal.language | el | |
heal.access | free | |
heal.recordProvider | ΤΕΙ Πελοποννήσου Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής/Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
heal.publicationDate | 2017 | |
heal.abstract | Η παρούσα πτυχιακή είχε ως στόχο να μελετήσει το φυτό Stevia rebaudiana bertoni και να παραχθεί ένα εκχύλισμα απαλλαγμένο απο το βασικό μειονέκτημα της στέβιας που είναι η πικρή της επίγευση . Στο θεωρητικό μέρος αναλύεται η στέβια ως φυτό, η πορεία που είχε από τη στιγμή που ανακαλύφθηκε μέχρι τη στιγμή που έγινε επιτρεπτή η χρήση της ως γλυκαντικό στη βιομηχανία τροφίμων και η χημική σύσταση της. Επίσης αναλύεται η διατροφική της ασφάλεια ,οι βιολογικές τις δράσεις αλλά και οι μορφές που βρίσκετε σήμερα στο εμπόριο. Στο πειραματικό μέρος περιγράφεται αναλυτικά η πειραματική πορεία αλλά και οι δοκιμές που έγιναν μέχρι το επιθυμητό αποτέλεσμα. | el |
heal.advisorName | Ζακυνθινός, Γεώργιος | el |
heal.committeeMemberName | n/a, n/a | el |
heal.academicPublisher | Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής/Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
heal.academicPublisherID | teipel | |
heal.numberOfPages | 86 | |
heal.fullTextAvailability | true |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: