Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου

Εφαρμοσμένα συστήματα διασφάλισης της ποιότητας σε επιχειρήσεις παραγωγής παξιμαδιού (κρητικού τύπου)

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Καμνάκης, Χαράλαμπος el
dc.date.accessioned 2019-07-25T11:28:54Z
dc.date.available 2019-07-25T11:28:54Z
dc.date.issued 2019-07-25
dc.identifier.uri http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/17894
dc.rights Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/us/ *
dc.title Εφαρμοσμένα συστήματα διασφάλισης της ποιότητας σε επιχειρήσεις παραγωγής παξιμαδιού (κρητικού τύπου) el
heal.type Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία
heal.keyword Συστήματα διασφάλισης ποιότητας el
heal.language el
heal.access free
heal.recordProvider ΤΕΙ Πελοποννήσου Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής/Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων el
heal.publicationDate 2018
heal.abstract Η πτυχιακή εργασία που ακολουθεί εστιάζει στην αξιολόγηση των εφαρμοσμένων συστημάτων διασφάλισης ποιότητας σε επιχειρήσεις παραγωγής Κρητικού παξιμαδιού. Μέσα από την έρευνα αυτή κινήθηκε το ενδιαφέρον να πραγματοποιηθεί μία μελέτη που περιγράφει τα χαρακτηριστικά στοιχεία της διασφάλισης ποιότητας και επικεντρώνεται στο σκεπτικό για την εφαρμογή συστημάτων διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001: 2008 και IFS. Πρόκειται για μία μελέτη που περιστρέφεται γύρω από τον σχεδιασμό και την εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ποιότητας IFS των εταιρειών παραγωγής παξιμαδιού Κρητικού τύπου. Όσον αφορά τον σκοπό της μελέτης έγκειται στην εκτίμηση του τρόπου εφαρμογής των συστημάτων διασφάλισης ποιότητας από τις επιχειρήσεις. Επιπλέον, βασικός σκοπός της μελέτης είναι να παρουσιαστούν τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της εφαρμογής των συστημάτων διασφάλισης ποιότητας από επιχειρήσεις παραγωγής παξιμαδιού Κρητικού τύπου. Επιπρόσθετος σκοπός της μελέτης είναι η αναλυτική παρουσίαση του συστήματος διασφάλισης ποιότητας των επιχειρήσεων αυτών, δίνοντας μεγάλη προσοχή στον σχεδιασμό και στην διατήρηση του. Ακόμη, σκοπός της μελέτης αυτής είναι να γίνει ανάλυση του τρόπου έκδοσης πιστοποίησης πάνω στα συστήματα διασφάλισης ποιότητας από τη μεριά των επιχειρήσεων παραγωγής παξιμαδιού Κρητικού τύπου. Η μεθοδολογία που ακολουθήθηκε για την συγκέντρωση των απαιτούμενων στοιχείων αφορά την δευτερογενή έρευνα, η οποία στηρίζεται σε βιβλιογραφικές αναφορές και άρθρα που σχετίζονται με τον σκοπό της έρευνας. Στη συνέχεια, παρουσιάζονται στοιχεία των επιχειρήσεων που παράγουν παξιμάδι Κρητικού τύπου και αναλύονται τα χαρακτηριστικά των συστημάτων διασφάλισης ποιότητας που χρησιμοποιούν. Ακολουθούν τα γενικά συμπεράσματα, τα οποία προκύπτουν από το σύνολο της παρούσας μελέτης. el
heal.advisorName Ζακυνθινός, Γεώργιος el
heal.committeeMemberName n/a, n/a el
heal.academicPublisher Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής/Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων el
heal.academicPublisherID teipel
heal.numberOfPages 83
heal.fullTextAvailability true


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφετε ωςΑναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες

Αναζήτηση Αποθετηρίου


Σύνθετη Αναζήτηση

Πλοήγηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές