dc.contributor.author | Καμνάκης, Χαράλαμπος | el |
dc.date.accessioned | 2019-07-25T11:28:54Z | |
dc.date.available | 2019-07-25T11:28:54Z | |
dc.date.issued | 2019-07-25 | |
dc.identifier.uri | http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/17894 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/us/ | * |
dc.title | Εφαρμοσμένα συστήματα διασφάλισης της ποιότητας σε επιχειρήσεις παραγωγής παξιμαδιού (κρητικού τύπου) | el |
heal.type | Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία | |
heal.keyword | Συστήματα διασφάλισης ποιότητας | el |
heal.language | el | |
heal.access | free | |
heal.recordProvider | ΤΕΙ Πελοποννήσου Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής/Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
heal.publicationDate | 2018 | |
heal.abstract | Η πτυχιακή εργασία που ακολουθεί εστιάζει στην αξιολόγηση των εφαρμοσμένων συστημάτων διασφάλισης ποιότητας σε επιχειρήσεις παραγωγής Κρητικού παξιμαδιού. Μέσα από την έρευνα αυτή κινήθηκε το ενδιαφέρον να πραγματοποιηθεί μία μελέτη που περιγράφει τα χαρακτηριστικά στοιχεία της διασφάλισης ποιότητας και επικεντρώνεται στο σκεπτικό για την εφαρμογή συστημάτων διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001: 2008 και IFS. Πρόκειται για μία μελέτη που περιστρέφεται γύρω από τον σχεδιασμό και την εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ποιότητας IFS των εταιρειών παραγωγής παξιμαδιού Κρητικού τύπου. Όσον αφορά τον σκοπό της μελέτης έγκειται στην εκτίμηση του τρόπου εφαρμογής των συστημάτων διασφάλισης ποιότητας από τις επιχειρήσεις. Επιπλέον, βασικός σκοπός της μελέτης είναι να παρουσιαστούν τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της εφαρμογής των συστημάτων διασφάλισης ποιότητας από επιχειρήσεις παραγωγής παξιμαδιού Κρητικού τύπου. Επιπρόσθετος σκοπός της μελέτης είναι η αναλυτική παρουσίαση του συστήματος διασφάλισης ποιότητας των επιχειρήσεων αυτών, δίνοντας μεγάλη προσοχή στον σχεδιασμό και στην διατήρηση του. Ακόμη, σκοπός της μελέτης αυτής είναι να γίνει ανάλυση του τρόπου έκδοσης πιστοποίησης πάνω στα συστήματα διασφάλισης ποιότητας από τη μεριά των επιχειρήσεων παραγωγής παξιμαδιού Κρητικού τύπου. Η μεθοδολογία που ακολουθήθηκε για την συγκέντρωση των απαιτούμενων στοιχείων αφορά την δευτερογενή έρευνα, η οποία στηρίζεται σε βιβλιογραφικές αναφορές και άρθρα που σχετίζονται με τον σκοπό της έρευνας. Στη συνέχεια, παρουσιάζονται στοιχεία των επιχειρήσεων που παράγουν παξιμάδι Κρητικού τύπου και αναλύονται τα χαρακτηριστικά των συστημάτων διασφάλισης ποιότητας που χρησιμοποιούν. Ακολουθούν τα γενικά συμπεράσματα, τα οποία προκύπτουν από το σύνολο της παρούσας μελέτης. | el |
heal.advisorName | Ζακυνθινός, Γεώργιος | el |
heal.committeeMemberName | n/a, n/a | el |
heal.academicPublisher | Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής/Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
heal.academicPublisherID | teipel | |
heal.numberOfPages | 83 | |
heal.fullTextAvailability | true |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: