dc.contributor.author | Αμανατίδου, Παναγιώτα | el |
dc.contributor.author | Παρασκευοπούλου, Γεωργία | el |
dc.date.accessioned | 2019-07-25T11:52:13Z | |
dc.date.available | 2019-07-25T11:52:13Z | |
dc.date.issued | 2019-07-25 | |
dc.identifier.uri | http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/17895 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/us/ | * |
dc.title | Ανάπτυξη νέων προϊόντων με βάση τα φρούτα: η περίπτωση της νέας δημιουργίας φρουτοινου από φράουλα | el |
heal.type | Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία | |
heal.keyword | Φράουλα | el |
heal.language | el | |
heal.access | free | |
heal.recordProvider | ΤΕΙ Πελοποννήσου Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής/Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
heal.publicationDate | 2018 | |
heal.abstract | Η παρούσα πτυχιακή διατριβή πραγματοποιήθηκε στο εργαστήριο Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Καλαμάτας το έτος 2018 και έχει ως θέμα την ανάπτυξη νέων προϊόντων και συγκεκριμένα τη παραγωγή φρουτοίνου από φράουλα. Η παραγωγή φρουτοίνου από φράουλα προκύπτει μέσα από ένα συνδυασμό της παραγωγής οίνου από σταφύλι και από την ανασκόπηση μια βιβλιογραφίας αναφορικά με την παραγωγή οίνου και πιο συγκεκριμένα την παρασκευή οίνου από διάφορα φρούτα, όπως μάνγκο, μπανάνα, μήλο, κεράσι και άλλα. Το θεωρητικό μέρος αναφέρει πληροφορίες σχετικά με τον οίνο όπως τα χαρακτηριστικά του, τα ωφέλει στην υγεία του ανθρώπου καθώς και τον τρόπο παρασκευής του, τη διαδικασία οινοποίησης και την αλκοολική ζύμωση και τις κατηγορίες του οίνου. Παράλληλα, το εμπειρικό μέρος της εργασίας περιλαμβάνει την πειραματική διαδικασία παραγωγής φρουτοίνου από φράουλα καθώς η ανάπτυξη νέων προϊόντων αποτελεί μια σημαντική ανάγκη των καταναλωτών. Επιπλέον η ανάπτυξη νέων προϊόντων είναι μία από τις σπουδαιότερες λειτουργίες της σύγχρονης επιχείρησης και ένα σημαντικό φαινόμενο της εποχής μας. | el |
heal.advisorName | Ζακυνθινός, Γεώργιος | el |
heal.committeeMemberName | n/a, n/a | el |
heal.academicPublisher | Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής/Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
heal.academicPublisherID | teipel | |
heal.numberOfPages | 65 | |
heal.fullTextAvailability | true |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: