Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου

Ανάπτυξη νέων προϊόντων με βάση τα φρούτα: η περίπτωση της νέας δημιουργίας φρουτοινου από φράουλα

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Αμανατίδου, Παναγιώτα el
dc.contributor.author Παρασκευοπούλου, Γεωργία el
dc.date.accessioned 2019-07-25T11:52:13Z
dc.date.available 2019-07-25T11:52:13Z
dc.date.issued 2019-07-25
dc.identifier.uri http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/17895
dc.rights Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/us/ *
dc.title Ανάπτυξη νέων προϊόντων με βάση τα φρούτα: η περίπτωση της νέας δημιουργίας φρουτοινου από φράουλα el
heal.type Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία
heal.keyword Φράουλα el
heal.language el
heal.access free
heal.recordProvider ΤΕΙ Πελοποννήσου Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής/Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων el
heal.publicationDate 2018
heal.abstract Η παρούσα πτυχιακή διατριβή πραγματοποιήθηκε στο εργαστήριο Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Καλαμάτας το έτος 2018 και έχει ως θέμα την ανάπτυξη νέων προϊόντων και συγκεκριμένα τη παραγωγή φρουτοίνου από φράουλα. Η παραγωγή φρουτοίνου από φράουλα προκύπτει μέσα από ένα συνδυασμό της παραγωγής οίνου από σταφύλι και από την ανασκόπηση μια βιβλιογραφίας αναφορικά με την παραγωγή οίνου και πιο συγκεκριμένα την παρασκευή οίνου από διάφορα φρούτα, όπως μάνγκο, μπανάνα, μήλο, κεράσι και άλλα. Το θεωρητικό μέρος αναφέρει πληροφορίες σχετικά με τον οίνο όπως τα χαρακτηριστικά του, τα ωφέλει στην υγεία του ανθρώπου καθώς και τον τρόπο παρασκευής του, τη διαδικασία οινοποίησης και την αλκοολική ζύμωση και τις κατηγορίες του οίνου. Παράλληλα, το εμπειρικό μέρος της εργασίας περιλαμβάνει την πειραματική διαδικασία παραγωγής φρουτοίνου από φράουλα καθώς η ανάπτυξη νέων προϊόντων αποτελεί μια σημαντική ανάγκη των καταναλωτών. Επιπλέον η ανάπτυξη νέων προϊόντων είναι μία από τις σπουδαιότερες λειτουργίες της σύγχρονης επιχείρησης και ένα σημαντικό φαινόμενο της εποχής μας. el
heal.advisorName Ζακυνθινός, Γεώργιος el
heal.committeeMemberName n/a, n/a el
heal.academicPublisher Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής/Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων el
heal.academicPublisherID teipel
heal.numberOfPages 65
heal.fullTextAvailability true


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφετε ωςΑναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες

Αναζήτηση Αποθετηρίου


Σύνθετη Αναζήτηση

Πλοήγηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές