dc.contributor.author | Δημητρακοπούλου, Δέσποινα | el |
dc.date.accessioned | 2019-07-25T12:29:44Z | |
dc.date.available | 2019-07-25T12:29:44Z | |
dc.date.issued | 2019-07-25 | |
dc.identifier.uri | http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/17896 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/us/ | * |
dc.title | Ανάπτυξη προϊόντων αρτοπαρασκευασμάτων ελεύθερα σε γλουτένη | el |
heal.type | Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία | |
heal.keyword | Άρτος | el |
heal.keyword | Γλουτένη | el |
heal.language | el | |
heal.access | free | |
heal.recordProvider | ΤΕΙ Πελοποννήσου Σχολη Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής/ Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
heal.publicationDate | 2018 | |
heal.abstract | Στις μέρες μας, όπου παρατηρείται και μια γενικότερη στροφή σε πιο υγιεινή διατροφή, τα προϊόντα ελευθέρα γλουτένης παρουσιάζουν μια συνεχώς αυξανόμενη τάση στην αγορά και βρίσκονται στο επίκεντρο πολλών μελετών. Καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι διαγιγνώσκονται με την αυτοάνοση νόσο κοιλιοκάκη, η οποία εκτιμάται ότι επηρεάζει το 1% του παγκόσμιου πληθυσμού, η διά βίου συμμόρφωση σε μία Δίαιτα Ελεύθερη Γλουτένης έχει αποδειχθεί ως ο μόνος τρόπος αντιμετώπισης της νόσου. Σκοπός της παρούσας πτυχιακής εργασίας είναι η μελέτη της διεθνούς και ελληνικής βιβλιογραφίας, αναφορικά με την ανάπτυξη προϊόντων χωρίς γλουτένη. | el |
heal.advisorName | Ζακυνθινός, Γεώργιος | el |
heal.committeeMemberName | n/a, n/a | el |
heal.academicPublisher | Σχολη Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής/ Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
heal.academicPublisherID | teipel | |
heal.numberOfPages | 85 | |
heal.fullTextAvailability | true |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: