dc.contributor.author | Τομαρά, Δέσποινα | el |
dc.date.accessioned | 2019-07-25T12:38:12Z | |
dc.date.available | 2019-07-25T12:38:12Z | |
dc.date.issued | 2019-07-25 | |
dc.identifier.uri | http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/17897 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/us/ | * |
dc.title | Ανάπτυξη προϊόντος, αξιοποίηση του τυρογάλακτος ως διαιτητικό προϊόν | el |
heal.type | Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία | |
heal.keyword | Τυρί | el |
heal.language | el | |
heal.access | free | |
heal.recordProvider | ΤΕΙ Πελοποννήσου Σχολη Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής/ Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
heal.publicationDate | 2018 | |
heal.abstract | Σε αυτή την εργασία προτείνεται η παραγωγή ενός νέου προϊόντος με βάση το τυρόγαλα, το οποίο είναι κατάλληλο για κατανάλωση από ανθρώπους που βρίσκονται σε δίαιτα. Το τυρί αυτό είναι τύπου μυζήθρας και χαρακτηριστικά του είναι η μεγάλη διατροφική αξία και η περιεκτικότητα σε χαμηλά λιπαρά. Το τυρόγαλα είναι ένα παραπροϊόν το οποίο προκύπτει από την τυροκόμηση του γάλακτος. Αυτό συνήθως απορρίπτεται στο περιβάλλον δημιουργώντας προβλήματα ρύπανσης σε αυτό και έτσι είναι απαραίτητη η επεξεργασία του πριν την απόρριψή του. Επομένως, με την παραγωγή ενός τυριού από το τυρόγαλα τα οφέλη είναι περισσότερα. | el |
heal.advisorName | Ζακυνθινός, Γεώργιος | el |
heal.committeeMemberName | n/a, n/a | el |
heal.academicPublisher | Σχολη Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής/ Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
heal.academicPublisherID | teipel | |
heal.numberOfPages | 35 | |
heal.fullTextAvailability | true |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: