dc.contributor.author | Χωματοπούλου, Βασιλική | el |
dc.date.accessioned | 2019-07-26T07:39:50Z | |
dc.date.available | 2019-07-26T07:39:50Z | |
dc.date.issued | 2019-07-26 | |
dc.identifier.uri | http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/17898 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/us/ | * |
dc.title | Μικροενθυλάκωση αρωμάτων προερχόμενων από παραδοσιακά ηδύποτα για την ενίσχυση της γεύσης αρτοσκευασμάτων | el |
heal.type | Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία | |
heal.keyword | Εμπλουτισμός τροφίμων | el |
heal.keyword | Αρωματικές ύλες | el |
heal.language | el | |
heal.access | free | |
heal.recordProvider | ΤΕΙ Πελοποννήσου Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής/ Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
heal.publicationDate | 2018 | |
heal.abstract | Η παρούσα εργασία εστιάζει στον εμπλουτισμό των τροφίμων και ιδιαίτερα των αρτοσκευασμάτων. Αναφέρονται οι έννοιες των προσθέτων υλών στα τρόφιμα καθώς και της αρωμάτισης των τροφίμων, οι τεχνικές αρωμάτισεις που ακολουθούνται, τα συστατικά τις αρωματίσεις. Αναλύονται οι μέθοδοι ενσωμάτωσης μέσω της μικροενθυλάκωση και γίνεται εκτενέστερη ανάλυση στη λυοφυλίωση και στη ξήρανση με εκνέφωση καθώς και τα στάδια τους και τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα τους. Τέλος παρουσιάζεται όλη η διαδικασία παραγωγής των αρτοσκευασμάτων από το σιτάρι εως το τελικό προϊόν καθώς και οι κατηγορίες του. Στο τέλος γίνεται αναφορά στα ηδύποτα της Ελληνικής Περιφέρειας και σε κάποια ηδύποτα ξένης προέλευσης. | el |
heal.advisorName | Ζακυνθινός, Γεώργιος | el |
heal.committeeMemberName | n/a, n/a | el |
heal.academicPublisher | Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής/ Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
heal.academicPublisherID | teipel | |
heal.numberOfPages | 84 | |
heal.fullTextAvailability | true |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: