Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου

Επίδραση της τροποποιημένης ατμόσφαιρας στα ποιοτικά χαρακτηριστικά κομμένης πιπεριάς

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Σαμαράς, Θεόδωρος el
dc.date.accessioned 2019-09-26T11:03:39Z
dc.date.available 2019-09-26T11:03:39Z
dc.date.issued 2019-09-26
dc.identifier.uri http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/18057
dc.rights Αναφορά Δημιουργού 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/us/ *
dc.title Επίδραση της τροποποιημένης ατμόσφαιρας στα ποιοτικά χαρακτηριστικά κομμένης πιπεριάς el
heal.type Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία
heal.keyword Πιπεριά el
heal.keyword Διασφάλιση ποιότητας el
heal.language el
heal.access free
heal.recordProvider ΤΕΙ Πελοποννήσου Σχολή Τεχνολογίας και Γεωπονίας/ Τμήμα Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών και Ανθοκομίας el
heal.publicationDate 2008
heal.advisorName Μανωλοπούλου, Ελένη el
heal.committeeMemberName n/a el
heal.academicPublisher Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής → Τμήμα Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών και Ανθοκομίας el
heal.academicPublisherID teipel
heal.numberOfPages 79
heal.fullTextAvailability true


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφετε ωςΑναφορά Δημιουργού 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες

Αναζήτηση Αποθετηρίου


Σύνθετη Αναζήτηση

Πλοήγηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές