dc.contributor.author | Σαμαράς, Θεόδωρος | el |
dc.date.accessioned | 2019-09-26T11:03:39Z | |
dc.date.available | 2019-09-26T11:03:39Z | |
dc.date.issued | 2019-09-26 | |
dc.identifier.uri | http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/18057 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/us/ | * |
dc.title | Επίδραση της τροποποιημένης ατμόσφαιρας στα ποιοτικά χαρακτηριστικά κομμένης πιπεριάς | el |
heal.type | Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία | |
heal.keyword | Πιπεριά | el |
heal.keyword | Διασφάλιση ποιότητας | el |
heal.language | el | |
heal.access | free | |
heal.recordProvider | ΤΕΙ Πελοποννήσου Σχολή Τεχνολογίας και Γεωπονίας/ Τμήμα Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών και Ανθοκομίας | el |
heal.publicationDate | 2008 | |
heal.advisorName | Μανωλοπούλου, Ελένη | el |
heal.committeeMemberName | n/a | el |
heal.academicPublisher | Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής → Τμήμα Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών και Ανθοκομίας | el |
heal.academicPublisherID | teipel | |
heal.numberOfPages | 79 | |
heal.fullTextAvailability | true |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: