Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου

Επίδραση φυτορυθμιστικών ουσιών της καλλιέργειας φράουλας στην υγεία του ανθρώπου

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Πρασίνου, Δέσποινα el
dc.date.accessioned 2019-10-30T11:43:24Z
dc.date.available 2019-10-30T11:43:24Z
dc.date.issued 2019-10-30
dc.identifier.uri http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/18145
dc.rights Αναφορά Δημιουργού - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/us/ *
dc.title Επίδραση φυτορυθμιστικών ουσιών της καλλιέργειας φράουλας στην υγεία του ανθρώπου el
heal.type Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία
heal.keyword Φράουλα el
heal.keyword Καλλιεργητική τεχνική el
heal.language el
heal.access free
heal.recordProvider ΤΕΙ Πελοποννήσου Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής/ Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων el
heal.publicationDate 2018
heal.abstract Στην παρούσα μελέτη που διεξήχθη με θέμα « η χρήση φυτορρυθμιστικών ουσιών στην καλλιέργεια της φράουλας και η επίδραση αυτών στην ανθρώπινη υγεία» περιλαμβάνει το σύνολο των καλλιεργητικών τεχνικών που λαμβάνονται υπόψη για να επιτευχθεί η σωστή καλλιέργεια της φράουλας όπως το κλίμα, το έδαφος, την ύδρευση, την λίπανση, την τοποθεσία κ.τ.λ. Ταυτόχρονα εξετάστηκαν οι φωτορρυθμιστικές ουσίες (αυξίνες, γιββερελλίνες, κυτοκινίνες, αιθυλένιο, αμπσισικό οξύ) που επηρεάζουν την ποιότητα της φράουλας όπως το μέγεθος, το σχήμα καθώς και την διάρκεια ζωής της. Παράλληλα παρουσιάζονται και οι επιδράσεις αυτών των ουσιών στον άνθρωπο και γενικά στο οικοσύστημα. Επιπροσθέτως, παρατίθεται κομμάτι με την διατροφική αξία της φράουλας. Σκοπός της εργασίας είναι να συμπεράνουμε μέσα από την μελέτη της καλλιέργειας της φράουλας αν η χρήση φυτορρυθμιστικών ουσιών είναι επιβλαβής για την υγεία του ανθρώπου και αν ναι σε πόσο βαθμό αυτά την θέτουν σε κίνδυνο el
heal.advisorName Βαμβακάς, Σωτήριος el
heal.committeeMemberName Καπόλος, Ιωάννης el
heal.committeeMemberName Σπηλιόπουλος, Ιωακείμ el
heal.academicPublisher Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων el
heal.academicPublisherID teipel
heal.numberOfPages 98
heal.fullTextAvailability true


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφετε ωςΑναφορά Δημιουργού - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες

Αναζήτηση Αποθετηρίου


Σύνθετη Αναζήτηση

Πλοήγηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές