dc.contributor.author | Μπίλια, Αικατερίνη Μαρία | el |
dc.date.accessioned | 2019-10-31T15:02:03Z | |
dc.date.available | 2019-10-31T15:02:03Z | |
dc.date.issued | 2019-10-31 | |
dc.identifier.uri | http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/18167 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/us/ | * |
dc.title | Σύγκριση ελαιολάδων και σπορέλαιων στην περιεκτικότητα στερολών | el |
heal.type | Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία | |
heal.keyword | Ελαιόλαδο | el |
heal.keyword | Σπορέλαιο | el |
heal.keyword | Φυτικά έλαια | el |
heal.language | el | |
heal.access | free | |
heal.recordProvider | ΤΕΙ Πελοποννήσου Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής / Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
heal.publicationDate | 2018 | |
heal.abstract | Τα έλαια έχουν εντρυφήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό στην ζωή των ανθρώπων καθώς αποτελούν αναπόσπαστη πρώτη ύλη τόσο της διατροφής όσο και πολλών δραστηριοτήτων που αναπτύσσουν, ανάλογα με τη προτεινόμενη χρήση αυτών. Στην παρούσα πτυχιακή εργασία, πραγματοποιείται μία αναλυτική απόπειρα διερεύνησης για τις κυριότερες κατηγορίες ελαίων μέσω ποικίλλων επιστημονικών άρθρων και βιβλίων, από διακεκριμένους επιστήμονες του κλάδου. Συγκεκριμένα, παρουσιάζονται στοιχεία τόσο για τα ελαιόλαδο όσο και για τα σπορέλαια και στη συνέχεια πραγματοποιείται σύγκριση αυτών των δύο (2) υλικών ως προς τα επιμέρους στοιχεία που τα απαρτίζουν. | el |
heal.advisorName | Κουτρουμπής, Φώτης | el |
heal.committeeMemberName | n/a | el |
heal.academicPublisher | Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής / Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
heal.academicPublisherID | teipel | |
heal.numberOfPages | 74 | |
heal.fullTextAvailability | true |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: