Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου

Η επίδραση των προβιοτικών και των πρεβιοτικών στο γιαούρτι

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Σινάνης, Παναγιώτης el
dc.date.accessioned 2019-10-31T15:51:48Z
dc.date.available 2019-10-31T15:51:48Z
dc.date.issued 2019-10-31
dc.identifier.uri http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/18172
dc.rights Αναφορά Δημιουργού - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/us/ *
dc.title Η επίδραση των προβιοτικών και των πρεβιοτικών στο γιαούρτι el
heal.type Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία
heal.keyword Προβιοτικά el
heal.keyword Πρεβιοτικά el
heal.keyword Γιαούρτι el
heal.language el
heal.access free
heal.recordProvider ΤΕΙ Πελοποννήσου Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής / Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων el
heal.publicationDate 2018
heal.abstract Η παρούσα πτυχιακή εργασία αποτελεί μία έρευνα σχετικά με τα πρεβιοτικά και τα προβιοτικά στο γιαούρτι. Αρχικά, η μελέτη εστιάζει στα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των προβιοτικών και των πρεβιοτικών. Πιο αναλυτικά γίνεται παρουσίαση ως προς τον ορισμό τους και τις μορφές τους. Επιπροσθέτως, γίνεται παρουσίαση του τρόπου δράσης των προβιοτικών και των κριτηρίων ένταξης των πρεβιοτικών. Παρακάτω, η μελέτη κάνει λόγο για τον τρόπο παρασκευής του γιαουρτιού. Στη συνέχεια, η μελέτη επικεντρώνεται στα προβιοτικά και πρεβιοτικά που διατίθενται στο γιαούρτι. Στο σημείο αυτό γίνεται ανάλυση των ωφελειών που προσδίδει το γιαούρτι, χάρη στη δράση των προβιοτικών και των πρεβιοτικών. Η μεθοδολογία που ακολουθήθηκε ήταν αρχικά η συγκέντρωση των στοιχείων και η δημιουργία του πλάνου των περιεχομένων. Αφού επιλέχτηκε η κατάλληλη βιβλιογραφία και συγκεντρώθηκαν τα στοιχεία προχωρήσαμε στην πληκτρολόγηση. Η έρευνα αποσκοπούσε κυρίως στην καταγραφή των χαρακτηριστικών των προβιοτικών και πρεβιοτικών που υπάρχουν στο γιαούρτι. el
heal.advisorName Βαρζάκας, Θεόδωρος el
heal.committeeMemberName n/a el
heal.academicPublisher Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής / Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων el
heal.academicPublisherID teipel
heal.numberOfPages 88
heal.fullTextAvailability true


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφετε ωςΑναφορά Δημιουργού - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες

Αναζήτηση Αποθετηρίου


Σύνθετη Αναζήτηση

Πλοήγηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές