dc.contributor.author | Κατόπη, Ευθυμία | el |
dc.date.accessioned | 2019-10-31T15:56:34Z | |
dc.date.available | 2019-10-31T15:56:34Z | |
dc.date.issued | 2019-10-31 | |
dc.identifier.uri | http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/18173 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/us/ | * |
dc.title | Καθορισμός τεχνικής προδιαγραφής –έρευνα και ανάπτυξη, νέου τύπου κρουασάν, με ενσωμάτωση λιπαρών RSPO και με χρήση αλεύρων ελεύθερων γλουτένης | el |
heal.type | Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία | |
heal.keyword | Βιομηχανία τροφίμων και ποτών | el |
heal.keyword | Κρουασάν | el |
heal.keyword | Γλουτένη | el |
heal.language | el | |
heal.access | free | |
heal.recordProvider | ΤΕΙ Πελοποννήσου Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής / Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
heal.publicationDate | 2018 | |
heal.abstract | Η κατανάλωση κρουασάν είναι μέρος της διατροφής πολλών ανθρώπων και ως εκ τούτου συνεχώς η βιομηχανία αρτοσκευασμάτων ερευνά τις δυνατότητες παραγωγής, νέων συνταγών προσαρμοσμένων στις σύγχρονες διατροφικές τάσεις και ανάγκες. Αυτή η σκέψη αποτέλεσε το έναυσμα, για την μελέτη πειραματικά, της δυνατότητας παρασκευής κρουασάν χωρίς γλουτένη και τις ιδιότητες που δίνει στα χρησιμοποιούμενα άλευρα, στοχεύοντας σε εκείνο το καταναλωτικό κοινό που πάσχει από κοιλιοκάκη ή δυσανεξία στη γλουτένη. Παράλληλα στην επιλεχθείσα συνταγή, περιλαμβάνεται φοινικέλαιο με πιστοποίηση RSPO, σε μια προσπάθεια , συμβολής στην προστασία του περιβάλλοντος και των κοινωνικοοικονομικών δικαιωμάτων των δραστηριοποιούμενων στη συγκεκριμένη καλλιέργεια. | el |
heal.advisorName | Βαρζάκας, Θεόδωρος | el |
heal.committeeMemberName | n/a | el |
heal.academicPublisher | Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής / Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
heal.academicPublisherID | teipel | |
heal.numberOfPages | 34 | |
heal.fullTextAvailability | true |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: