Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου

Μελέτη και εφαρμογή ISO 22000: 2005 στους αλευρόμυλους

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Περισινάκης, Μιχάηλ el
dc.date.accessioned 2019-10-31T16:03:06Z
dc.date.available 2019-10-31T16:03:06Z
dc.date.issued 2019-10-31
dc.identifier.uri http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/18174
dc.rights Αναφορά Δημιουργού - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/us/ *
dc.title Μελέτη και εφαρμογή ISO 22000: 2005 στους αλευρόμυλους el
heal.type Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία
heal.keyword Αλευρόμυλοι el
heal.keyword Αλευροβιομηχανία el
heal.language el
heal.access free
heal.recordProvider ΤΕΙ Πελοποννήσου Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής / Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων el
heal.publicationDate 2018
heal.abstract Στα πλαίσια πραγματοποίησης της πτυχιακής εργασίας κινήθηκε το ενδιαφέρον να διεξαχθεί μία μελέτη που αφορά στην ανάλυση των χαρακτηριστικών γνωρισμάτων του συστήματος διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων ISO 22000: 2005. Πρόκειται για μία μελέτη που βασίζεται στην αξιολόγηση του συστήματος και στην εγκατάσταση και εφαρμογή του σε επιχειρήσεις που παράγουν αλεύρι. Σκοπός της μελέτης είναι η συγκριτική παρουσίαση των γνωρισμάτων του συστήματος ISO 22000 με HACCP. Ακόμη, η μελέτη εστιάζει στο να προβάλει τον τρόπο με τον οποίο επιτυγχάνεται η εφαρμογή του προτύπου και τα οφέλη που προσδίδει. Ωστόσο, κύριος σκοπός της μελέτης αυτής είναι να παρουσιαστεί η εφαρμογή και ο τρόπος εγκατάστασης του συστήματος σε αλευρόμυλους. Επιπρόσθετος σκοπός της μελέτης είναι η αναλυτική παρουσίαση του συστήματος HACCP, εστιάζοντας σε γενικές πληροφορίες προϊόντων HACCP, στα χαρακτηριστικά τελικών προϊόντων και πρώτων υλών, στην εκτίμηση επικινδυνότητας και στον προσδιορισμό του CCP’S και του διαγράμματος ροής. Η μέθοδος συλλογής των στοιχείων επιτεύχθηκε με τη συμβολή των ξενόγλωσσων άρθρων που διατίθενται στον διαδικτυακό τόπο και της έντυπης βιβλιογραφίας. Στη συνέχεια, αφού έγινε η επεξεργασία των στοιχείων αυτών, ακολούθησε η καταγραφή τους. Η μελέτη ολοκληρώνεται με την καταγραφή των γενικών συμπερασμάτων, όπως προέκυψαν από την εν λόγω έρευνα. el
heal.advisorName Βαρζάκας, Θεόδωρος el
heal.committeeMemberName n/a el
heal.academicPublisher Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής / Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων el
heal.academicPublisherID teipel
heal.numberOfPages 94
heal.fullTextAvailability true


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφετε ωςΑναφορά Δημιουργού - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες

Αναζήτηση Αποθετηρίου


Σύνθετη Αναζήτηση

Πλοήγηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές