dc.contributor.author | Περισινάκης, Μιχάηλ | el |
dc.date.accessioned | 2019-10-31T16:03:06Z | |
dc.date.available | 2019-10-31T16:03:06Z | |
dc.date.issued | 2019-10-31 | |
dc.identifier.uri | http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/18174 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/us/ | * |
dc.title | Μελέτη και εφαρμογή ISO 22000: 2005 στους αλευρόμυλους | el |
heal.type | Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία | |
heal.keyword | Αλευρόμυλοι | el |
heal.keyword | Αλευροβιομηχανία | el |
heal.language | el | |
heal.access | free | |
heal.recordProvider | ΤΕΙ Πελοποννήσου Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής / Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
heal.publicationDate | 2018 | |
heal.abstract | Στα πλαίσια πραγματοποίησης της πτυχιακής εργασίας κινήθηκε το ενδιαφέρον να διεξαχθεί μία μελέτη που αφορά στην ανάλυση των χαρακτηριστικών γνωρισμάτων του συστήματος διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων ISO 22000: 2005. Πρόκειται για μία μελέτη που βασίζεται στην αξιολόγηση του συστήματος και στην εγκατάσταση και εφαρμογή του σε επιχειρήσεις που παράγουν αλεύρι. Σκοπός της μελέτης είναι η συγκριτική παρουσίαση των γνωρισμάτων του συστήματος ISO 22000 με HACCP. Ακόμη, η μελέτη εστιάζει στο να προβάλει τον τρόπο με τον οποίο επιτυγχάνεται η εφαρμογή του προτύπου και τα οφέλη που προσδίδει. Ωστόσο, κύριος σκοπός της μελέτης αυτής είναι να παρουσιαστεί η εφαρμογή και ο τρόπος εγκατάστασης του συστήματος σε αλευρόμυλους. Επιπρόσθετος σκοπός της μελέτης είναι η αναλυτική παρουσίαση του συστήματος HACCP, εστιάζοντας σε γενικές πληροφορίες προϊόντων HACCP, στα χαρακτηριστικά τελικών προϊόντων και πρώτων υλών, στην εκτίμηση επικινδυνότητας και στον προσδιορισμό του CCP’S και του διαγράμματος ροής. Η μέθοδος συλλογής των στοιχείων επιτεύχθηκε με τη συμβολή των ξενόγλωσσων άρθρων που διατίθενται στον διαδικτυακό τόπο και της έντυπης βιβλιογραφίας. Στη συνέχεια, αφού έγινε η επεξεργασία των στοιχείων αυτών, ακολούθησε η καταγραφή τους. Η μελέτη ολοκληρώνεται με την καταγραφή των γενικών συμπερασμάτων, όπως προέκυψαν από την εν λόγω έρευνα. | el |
heal.advisorName | Βαρζάκας, Θεόδωρος | el |
heal.committeeMemberName | n/a | el |
heal.academicPublisher | Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής / Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
heal.academicPublisherID | teipel | |
heal.numberOfPages | 94 | |
heal.fullTextAvailability | true |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: