dc.contributor.author | Πέγκα, Δήμητρα | el |
dc.date.accessioned | 2019-11-01T11:44:24Z | |
dc.date.available | 2019-11-01T11:44:24Z | |
dc.date.issued | 2019-11-01 | |
dc.identifier.uri | http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/18190 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/us/ | * |
dc.title | Eμφάνιση της δυσανεξίας στη λακτόζη από την κατανάλωση ζυμωμένων γαλακτοκομικών προϊόντων και προστασία του καταναλωτή | el |
heal.type | Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία | |
heal.keyword | Γαλακτομικά προϊόντα | el |
heal.keyword | Λακτόζη | el |
heal.keyword | Δυσανεξία | el |
heal.language | el | |
heal.access | free | |
heal.recordProvider | ΤΕΙ Πελοποννήσου Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής/ Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
heal.publicationDate | 2018 | |
heal.abstract | Το πρόβλημα της δυσανεξίας στην ουσία της λακτόζης, είναι ένα ζήτημα το οποίο ταλαιπωρεί καθημερινά μεγάλη μερίδα του παγκόσμιου πληθυσμού χωρίς πολλές φορές οι ίδιοι να έχουν την ικανότητα να το αντιληφθούν. Η δυσανεξία στην λακτόζη, έχει ως βάση της, την δυσκολία που αντιμετωπίζουν κάποια άτομα να πέψουν τη λακτόζη ύστερα από την κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων. Στην παρούσα πτυχιακή εργασία πραγματοποιείται μία ενδελεχής βιβλιογραφική ανασκόπηση πάνω στο ζήτημα της εμφάνισης της δυσανεξίας της λακτόζης η οποία οφείλεται στην κατανάλωση των ζυμούμενων γαλακτοκομικών προϊόντων αλλά και στην προστασία του καταναλωτή. | el |
heal.advisorName | Βαμβακάς, Σωτήριος | el |
heal.committeeMemberName | n/a | el |
heal.academicPublisher | Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής/ Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
heal.academicPublisherID | teipel | |
heal.numberOfPages | 66 | |
heal.fullTextAvailability | true |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: