dc.contributor.author | Χουλιάρας, Δημήτρης | el |
dc.date.accessioned | 2019-11-04T12:41:14Z | |
dc.date.available | 2019-11-04T12:41:14Z | |
dc.date.issued | 2019-11-04 | |
dc.identifier.uri | http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/18210 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/us/ | * |
dc.title | Κινητική μελέτη της συσσωμάτωσης κόκκων αμύλου διαφορετικής προέλευσης | el |
heal.type | Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία | |
heal.keyword | Σιτάρι | el |
heal.keyword | Δημητριακά | el |
heal.keyword | ρύζι | el |
heal.keyword | Πατάτες | el |
heal.keyword | Άμυλο | el |
heal.language | el | |
heal.access | free | |
heal.recordProvider | ΤΕΙ Πελοποννήσου Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής/ Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
heal.publicationDate | 2018-12 | |
heal.advisorName | Καπόλος, Ιωάννης | el |
heal.committeeMemberName | n/a | el |
heal.academicPublisher | Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής/ Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
heal.academicPublisherID | teipel | |
heal.numberOfPages | 64 | |
heal.fullTextAvailability | true |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: