dc.contributor.author | Μπουκάρα, Ευαγγελία | el |
dc.date.accessioned | 2019-11-04T12:47:02Z | |
dc.date.available | 2019-11-04T12:47:02Z | |
dc.date.issued | 2019-11-04 | |
dc.identifier.uri | http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/18211 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/us/ | * |
dc.title | Mελέτη παραγόντων που επιδρούν στα αρωματικά χαρακτηριστικά του οίνου | el |
heal.type | Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία | |
heal.keyword | Οίνος | el |
heal.keyword | Οινοποίηση | el |
heal.keyword | Άρωμα | el |
heal.keyword | Οσμή | el |
heal.language | el | |
heal.access | free | |
heal.recordProvider | ΤΕΙ Πελοποννήσου Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής/ Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
heal.publicationDate | 2018 | |
heal.abstract | Η παρούσα πτυχιακή εργασία επικεντρώνεται στην παρουσίαση των αρωματικών ενώσεων που διαμορφώνουν τον αρωματικό χαρακτήρα του οίνου και την μελέτη της προέλευσή τους. Το άρωμα του οίνου διακρίνεται σε πρωτογενές, δευτερογενές και τριτογενές και είναι αποτέλεσμα μεγάλου πλήθους χημικών ενώσεων που συντελούν καθεμία ξεχωριστά στην πολυπλοκότητα του τελικού αρώματος. Αρχικά, γίνεται μια αναφορά στις χημικές ενώσεις που περιέχονται στον οίνο και ευθύνονται μια καθεμία από τις προαναφερόμενες κατηγορίες αρώματος. Έπειτα, γίνεται αναλυτική περιγραφή των παραγόντων που επηρεάζουν την παρουσία και την ποσότητα των ενώσεων αυτών στους οίνους | el |
heal.advisorName | Καπόλος, Ιωάννης | el |
heal.committeeMemberName | Βαρζάκας, Θεόδωρος | el |
heal.committeeMemberName | Κουτρουμπής, Φώτης | el |
heal.academicPublisher | Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής/ Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
heal.academicPublisherID | teipel | |
heal.numberOfPages | 77 | |
heal.fullTextAvailability | true |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: