dc.contributor.author | Δρούγκας, Φίλιππος | el |
dc.date.accessioned | 2019-11-04T12:52:19Z | |
dc.date.available | 2019-11-04T12:52:19Z | |
dc.date.issued | 2019-11-04 | |
dc.identifier.uri | http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/18212 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/us/ | * |
dc.title | Χαρακτηρισμός κολλοειδών σωματιδίων σε προϊόντα ζωικής προέλευσης | el |
heal.type | Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία | |
heal.keyword | Ζωικά προϊόντα | el |
heal.keyword | Τρόφιμα | el |
heal.language | el | |
heal.access | free | |
heal.recordProvider | ΤΕΙ Πελοποννήσου Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής/ Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
heal.publicationDate | 2018 | |
heal.advisorName | Καπόλος, Ιωάννης | el |
heal.committeeMemberName | n/a | el |
heal.academicPublisher | Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής/ Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
heal.academicPublisherID | teipel | |
heal.numberOfPages | 62 | |
heal.fullTextAvailability | true |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: