Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου

Εφαρμογή Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000:2005) σε χώρους εστίασης Νοσοκομείων: η περίπτωση του Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ

DSpace/Manakin Repository

Show simple item record

dc.contributor.author Καλλιμούκου, Ροδάνθη el
dc.date.accessioned 2019-11-04T15:51:49Z
dc.date.available 2019-11-04T15:51:49Z
dc.date.issued 2019-11-04
dc.identifier.uri http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/18217
dc.rights Αναφορά Δημιουργού - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/us/ *
dc.title Εφαρμογή Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000:2005) σε χώρους εστίασης Νοσοκομείων: η περίπτωση του Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ el
heal.type Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία
heal.keyword Ασφάλεια τροφίμων el
heal.keyword Νοσοκομεία el
heal.keyword Χώροι εστίασης el
heal.language el
heal.access free
heal.recordProvider ΤΕΙ Πελοποννήσου Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής/ Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων el
heal.publicationDate 2017-10
heal.abstract Tο Τμήμα Διατροφής του Νοσοκομείου Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ», έχει σχεδιάσει, εγκαταστήσει, εφαρμόζει και διατηρεί μόνιμα, από το 2004 μέχρι και σήμερα, ένα τεκμηριωμένο Σύστημα Διαχείρισης της Ασφάλειας των Τροφίμων (εφεξής ΣΔΑΤ), με βάσει καθιερωμένες αρχές HACCP (Ηazard Analysis Critical Control Point - Ανάλυση Επικινδυνότητας και Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου), Ορθές Παρασκευαστικές Τεχνικές και Ορθές Πρακτικές Υγιεινής σε όλες τις λειτουργίες του παρασκευαστηρίου των γευμάτων μέχρι την κατανάλωση. Το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων που εφαρμόζεται είναι συμβατό με το Πρότυπο ΕΛΟΤ EN ISO 22000:2005 σύμφωνα με το οποίο έχει πιστοποιηθεί από Διαπιστευμένο του ΕΣΥΔ Φορέα (Τελευταία Επαναπιστοποίηση 3ος /2016 από EQA και Αρχική πιστοποίηση 10ος /2004 προτύπου ΕΛΟΤ 1416 ΗΑCCP – DS 3027:1997 από DQS με πεδίο εφαρμογής Υπηρεσίες Μαζικής Εστίασης Νοσοκομείου). el
heal.advisorName Βαρζάκας, Θεόδωρος el
heal.committeeMemberName Ζακυνθινός, Γεώργιος el
heal.committeeMemberName Κουτρουμπής, Φώτης el
heal.academicPublisher Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής/ Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων el
heal.academicPublisherID teipel
heal.numberOfPages 156
heal.fullTextAvailability true


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Αναφορά Δημιουργού - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Except where otherwise noted, this item's license is described as Αναφορά Δημιουργού - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account

Statistics