dc.contributor.author | Καλλιμούκου, Ροδάνθη | el |
dc.date.accessioned | 2019-11-04T15:51:49Z | |
dc.date.available | 2019-11-04T15:51:49Z | |
dc.date.issued | 2019-11-04 | |
dc.identifier.uri | http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/18217 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/us/ | * |
dc.title | Εφαρμογή Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000:2005) σε χώρους εστίασης Νοσοκομείων: η περίπτωση του Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ | el |
heal.type | Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία | |
heal.keyword | Ασφάλεια τροφίμων | el |
heal.keyword | Νοσοκομεία | el |
heal.keyword | Χώροι εστίασης | el |
heal.language | el | |
heal.access | free | |
heal.recordProvider | ΤΕΙ Πελοποννήσου Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής/ Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
heal.publicationDate | 2017-10 | |
heal.abstract | Tο Τμήμα Διατροφής του Νοσοκομείου Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ», έχει σχεδιάσει, εγκαταστήσει, εφαρμόζει και διατηρεί μόνιμα, από το 2004 μέχρι και σήμερα, ένα τεκμηριωμένο Σύστημα Διαχείρισης της Ασφάλειας των Τροφίμων (εφεξής ΣΔΑΤ), με βάσει καθιερωμένες αρχές HACCP (Ηazard Analysis Critical Control Point - Ανάλυση Επικινδυνότητας και Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου), Ορθές Παρασκευαστικές Τεχνικές και Ορθές Πρακτικές Υγιεινής σε όλες τις λειτουργίες του παρασκευαστηρίου των γευμάτων μέχρι την κατανάλωση. Το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων που εφαρμόζεται είναι συμβατό με το Πρότυπο ΕΛΟΤ EN ISO 22000:2005 σύμφωνα με το οποίο έχει πιστοποιηθεί από Διαπιστευμένο του ΕΣΥΔ Φορέα (Τελευταία Επαναπιστοποίηση 3ος /2016 από EQA και Αρχική πιστοποίηση 10ος /2004 προτύπου ΕΛΟΤ 1416 ΗΑCCP – DS 3027:1997 από DQS με πεδίο εφαρμογής Υπηρεσίες Μαζικής Εστίασης Νοσοκομείου). | el |
heal.advisorName | Βαρζάκας, Θεόδωρος | el |
heal.committeeMemberName | Ζακυνθινός, Γεώργιος | el |
heal.committeeMemberName | Κουτρουμπής, Φώτης | el |
heal.academicPublisher | Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής/ Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
heal.academicPublisherID | teipel | |
heal.numberOfPages | 156 | |
heal.fullTextAvailability | true |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: