dc.contributor.author | Σκλάβος, Αθανάσιος | el |
dc.date.accessioned | 2019-11-06T11:52:35Z | |
dc.date.available | 2019-11-06T11:52:35Z | |
dc.date.issued | 2019-11-06 | |
dc.identifier.uri | http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/18268 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/us/ | * |
dc.title | Συγκριτική μελέτη της ανάπτυξης και παραγωγής των παραδοσιακών ποικιλιών Χονδροκατσαρής Μεσσηνίας και Κοντής Κυθήρων | el |
heal.type | Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία | |
heal.keyword | Ανάπτυξη | el |
heal.keyword | Παραγωγή | el |
heal.keyword | Ποικιλίες | el |
heal.keyword | Τομάτες | el |
heal.keyword | Μεσσηνία | el |
heal.keyword | Κύθηρα | el |
heal.language | el | |
heal.access | free | |
heal.recordProvider | ΤΕΙ Πελοποννήσου, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής | el |
heal.publicationDate | 2017-05-22 | |
heal.abstract | Η μεγαλόκαρπες ποικιλίες τομάτας παρουσιάζουν αυξημένο εμπορικό ενδιαφέρον κατά τα τελευταία χρόνια και παρατηρείται αύξηση της παραγωγής τους κυρίως στις Μεσογειακές χώρες (Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία). Στην Ελλάδα oι μεγαλόκαρπες ποικιλίες καλλιεργούνται σε περιορισμένες εκτάσεις (σε ποσοστό 30% περίπου στην επικράτεια) και δεν καλύπτεται η εγχώρια αυξανόμενη ζήτηση. Στην παρούσα εργασία, φυτά μεγαλόκαρπης τομάτας καλλιεργήθηκαν σε μη θερμαινόμενο θερμοκήπιο του Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου, με στόχο την συγκριτική αξιολόγηση της αναπτύξεως και της αποδόσεως των παραδοσιακών τοπικών ποικιλιών «Χοντροκατσαρή Μεσσηνίας» και «Κοντής Κυθήρων» σε υδροπονική καλλιέργεια σε ελαφρόπετρα. | el |
heal.advisorName | Κώτσιρας, Αναστάσιος | el |
heal.committeeMemberName | n/a | el |
heal.academicPublisher | Τμήμα Τεχνολογίας Γεωπονίας | el |
heal.academicPublisherID | teipel | |
heal.fullTextAvailability | true |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: