dc.contributor.author | Λυράκος, Παναγιώτης | el |
dc.date.accessioned | 2019-11-11T15:02:35Z | |
dc.date.available | 2019-11-11T15:02:35Z | |
dc.date.issued | 2019-11-11 | |
dc.identifier.uri | http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/18302 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/us/ | * |
dc.title | Προσδιορισμός βιοφαινολών στο ελαιόλαδο με τη μέθοδο HPLC | el |
heal.type | Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία | |
heal.keyword | Ελαιόλαδο | el |
heal.keyword | Φαινόλες | el |
heal.language | el | |
heal.access | free | |
heal.recordProvider | ΤΕΙ Πελοποννήσου Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής/ Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
heal.publicationDate | 2017 | |
heal.abstract | Στην παρούσα πτυχιακή εργασία γίνεται λόγος για μία ανάλυση, τον προσδιορισμό των βιοφαινολών με τη μέθοδο High Pressure Liquid Chromatography (Υγρή χρωματογραφία υψηλής πίεσης) στο ελαιόλαδο, που θα ενσωματωθεί στον υπάρχοντα κανονισμό του ελαιολάδου ώστε να δώσει ένα επιπλέον προστατευτικό μέτρο για τον έλεγχο της νοθείας του. Επίσης αναφέρονται τα χαρακτηριστικά του ελαιολάδου και η χημική του σύσταση, όπως και τα ποιοτικά κριτήρια αλλά και οι κατηγορίες του σύμφωνα με το διεθνές συμβούλιο ελαιολάδου (Δ.Σ.Ε) και εν συντομία οι υπόλοιπες μέθοδοι ελέγχου νοθείας του ελαιολάδου. Τα συμπεράσματα της εργασίας είναι πως υπάρχει ένα κενό που δίνει τη δυνατότητα να νοθευτεί το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο με κατώτερα έλαια και αυτή η μέθοδος είναι αναγκαία ώστε να εξασφαλιστεί η ποιότητα του ελαιολάδου | el |
heal.advisorName | Καπόλος, Ιωάννης | el |
heal.committeeMemberName | Ζακυνθινός, Γεώργιος | el |
heal.committeeMemberName | Βαρζάκας, Θεόδωρος | el |
heal.academicPublisher | Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής/ Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
heal.academicPublisherID | teipel | |
heal.numberOfPages | 54 | |
heal.fullTextAvailability | true |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: