dc.contributor.author | Μάλαμα, Ανδρονίκη | el |
dc.date.accessioned | 2019-11-11T15:05:49Z | |
dc.date.available | 2019-11-11T15:05:49Z | |
dc.date.issued | 2019-11-11 | |
dc.identifier.uri | http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/18303 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/us/ | * |
dc.title | Μικροβιολογία και φυσικοχημεία χαρακτηριστικά στο πόσιμο νερό | el |
heal.type | Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία | |
heal.keyword | Ποιότητα πόσιμου νερού | el |
heal.language | el | |
heal.access | free | |
heal.recordProvider | ΤΕΙ Πελοποννήσου Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής/ Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
heal.publicationDate | 2017 | |
heal.abstract | Η παρούσα εργασία αφορά τα φυσικοχημικά και μικροβιολογικά χαρακτηριστικά του πόσιμου νερού. Το νερό αποτελεί σημαντική ουσία για τη ζωή, ενώ το πόσιμο νερό είναι αναγκαίο για την επιβίωση των ζωντανών οργανισμών. Ο σημαντικός του ρόλος βασίζεται στις φυσικοχημικές ιδιότητες του, οι οποίες αναλύονται στην εργασία αυτή. Επίσης, παρουσιάζονται οι φυσικοχημικές και μικροβιολογικές παράμετροι που μετρούνται στο νερό ώστε να είναι ασφαλές για πόση. Τέλος, η βιβλιογραφική αυτή μελέτη περιγράφει το νομοθετικό πλαίσιο στην Ελλάδα και τις αναλύσεις που λαμβάνουν χώρα ώστε να προσδιοριστεί η ποιότητα του πόσιμου νερού. | el |
heal.advisorName | n/a | el |
heal.committeeMemberName | n/a | el |
heal.academicPublisher | Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής/ Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
heal.academicPublisherID | teipel | |
heal.numberOfPages | 64 | |
heal.fullTextAvailability | true |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: