dc.contributor.author | Κοκκώση, Παυλίνα | el |
dc.date.accessioned | 2019-11-11T15:25:11Z | |
dc.date.available | 2019-11-11T15:25:11Z | |
dc.date.issued | 2019-11-11 | |
dc.identifier.uri | http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/18307 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/us/ | * |
dc.title | Προσδιορισμός ωχρατοξινών στο κρασί | el |
heal.type | Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία | |
heal.keyword | Οίνος | el |
heal.keyword | Οινοποίηση | el |
heal.language | el | |
heal.access | free | |
heal.recordProvider | ΤΕΙ Πελοποννήσου Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής/ Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
heal.publicationDate | 2017 | |
heal.abstract | Οι μύκητες ευθύνονται για σημαντικές αλλοιώσεις στα νωπά και μεταποιημένα τρόφιμα. Η αλλοίωση αυτή δημιουργείται τόσο στην επιφάνεια των τροφίμωνμε τη μορφή της μούχλας, όσο και στο εσωτερικό τους, μέσω της παραγωγής τοξικών ουσιών που είναι γνωστές ως μυκοτοξίνες.Μια γνωστή μυκοτοξίνη είναι η ωχρατοξίνη που είναι γνωστή για την παρουσία της σε τρόφιμα καθημερινής διατροφής όπως το κρασί. Σκοπός της παρούσας μελέτης είναι ο προσδιορισμός των μυκοτοξίνων στο κρασί. Αρχικά αναπτύσσονται γενικές έννοιες σχετικά με τις μυκοτοξίνες. Στη συνέχεια, παρουσιάζονται οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται για την ανάλυση και τον προσδιορισμό των ωχρατοξίνων. Τέλος, αποδίδονται τα επίπεδα ωχρατοξίνης Α στο κρασί τόσο σε διεθνή, όσο και σε εγχώριο επίπεδο. | el |
heal.advisorName | Καπόλος, Ιωάννης | el |
heal.committeeMemberName | n/a | el |
heal.academicPublisher | Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής/ Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
heal.academicPublisherID | teipel | |
heal.numberOfPages | 73 | |
heal.fullTextAvailability | true |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: