dc.contributor.author | Γκίοκα, Φιλοθέη | el |
dc.date.accessioned | 2019-11-11T15:29:41Z | |
dc.date.available | 2019-11-11T15:29:41Z | |
dc.date.issued | 2019-11-11 | |
dc.identifier.uri | http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/18308 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/us/ | * |
dc.title | Εφαρμογή της υπερυψηλής πίεσης σε γαλακτοκομικά προϊόντα | el |
heal.type | Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία | |
heal.keyword | Γαλακτοκομικά προϊόντα | el |
heal.keyword | Γάλα | el |
heal.keyword | Διασφάλιση ποιότητας | el |
heal.language | el | |
heal.access | free | |
heal.recordProvider | ΤΕΙ Πελοποννήσου Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής/ Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
heal.publicationDate | 2017 | |
heal.abstract | Η παρούσα πτυχιακή εργασία τείνει να αναλύσει μια νέα τεχνολογία επεξεργασίας των γαλακτοκομικών προϊόντων, η οποία θα επιφέρει πιο ποιοτικά τελικά προϊόντα σε σχέση με τα θερμικά επεξεργασμένα προϊόντα. Αυτό συμβαίνει, διότι οι καταναλωτές τα τελευταία χρόνια έχουν ανάγκη από τρόφιμα, τα οποία είναι ποιοτικά καλύτερα. Έτσι, μελετάται η εφαρμογή υπερυψηλής πίεσης σε συνδυασμό με τη θέρμανση, η οποία μπορεί να προσφέρει προϊόντα με υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά και μεγάλη διάρκεια ζωής. Παρόλα αυτά είναι δύσκολο να εφαρμοστεί αυτή η μέθοδος επεξεργασίας από τη βιομηχανία γάλακτος, εξαιτίας του υψηλού κόστους του ειδικού εξοπλισμού. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η θερμική επεξεργασία είναι η βασική μέθοδος επεξεργασίας του γάλακτος και των γαλακτοκομικών προϊόντων. | el |
heal.advisorName | Βαρζάκας, Θεόδωρος | el |
heal.committeeMemberName | Κουτρουμπής, Φώτης | el |
heal.academicPublisher | Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής/ Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
heal.academicPublisherID | teipel | |
heal.numberOfPages | 51 | |
heal.fullTextAvailability | true |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: