Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου

Εφαρμογή του CODEX STANDARD 66-1981 / REVISION 2013 σχετικά με τις προδιαγραφές και τα ελαττώματα των επιτραπέζιων ελιών

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Αλεξόπουλος, Θεόδωρος el
dc.date.accessioned 2019-11-11T15:51:13Z
dc.date.available 2019-11-11T15:51:13Z
dc.date.issued 2019-11-11
dc.identifier.uri http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/18313
dc.rights Αναφορά Δημιουργού - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/us/ *
dc.title Εφαρμογή του CODEX STANDARD 66-1981 / REVISION 2013 σχετικά με τις προδιαγραφές και τα ελαττώματα των επιτραπέζιων ελιών el
heal.type Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία
heal.keyword Ελιές el
heal.language el
heal.access free
heal.recordProvider ΤΕΙ Πελοποννήσου Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής/ Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων el
heal.publicationDate 2017
heal.abstract Στη παρούσα πτυχιακή εργασία περιγράφονται τα ελαττώματα των Επιτραπέζιων Ελιών Καλαμών, σύμφωνα με τον CODEX STANDARD 66-1981 / REVISION 2013. Κατά την παραγωγή της βρώσιμης Επιτραπέζιας Ελιάς Καλαμών, παρατηρούνται κάποια ελαττώματα, όπως ελαττώματα σάρκας, επιφανειακά ελαττώματα, ζάρωμα των ελιών, μη φυσιολογική υφή, μη φυσιολογικό χρώμα, παρουσία κοτσανιών. Αυτά τα ελαττώματα θεωρούνται ανεπιθύμητα, και για αυτό το λόγο υπάρχουν όρια και ο κάθε ποιοτικός έλεγχος που γίνεται εξετάζει την, βάση των ορίων, απουσία των συγκεκριμένων ελαττωμάτων. Εκτίθεται φωτογραφικό υλικό των ελαττωμάτων όπως αυτά συλλέχθηκαν από δειγματοληψία που έγινε στην επιχείρηση ΑΓΡΟ.ΒΙ.Μ. Α.Ε και από αγορασμένα δείγματα προερχόμενα από μεγάλο σούπερ μάρκετ στην περιοχή της Καλαμάτας. Γίνεται η προβολή ενός φωτογραφικού καταλόγου των ελαττωμάτων που εξετάστηκαν, με διαβάθμιση στην ένταση του ελαττώματος, με κλίμακα από τον αριθμό ένα μέχρι τον αριθμό έξι. Με την βοήθεια αυτών των φωτογραφιών, και σε συνδυασμό με τις οδηγίες του CODEX STANDARD 66-1981 / REVISION 2013, γίνεται καλύτερη η εξέταση και η κατανόηση των ελαττωμάτων των επιτραπέζιων ελιών από τον Ελεγκτή Ποιότητας. Τέλος, αναφέρονται αίτια πρόκλησης αλλά και μέτρα προφύλαξης των επιτραπέζιων ελιών καλαμών από τα συγκεκριμένα ελαττώματα. el
heal.advisorName Βαρζάκας, Θεόδωρος el
heal.committeeMemberName n/a el
heal.academicPublisher Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής/ Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων el
heal.academicPublisherID teipel
heal.numberOfPages 93
heal.fullTextAvailability true


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφετε ωςΑναφορά Δημιουργού - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες

Αναζήτηση Αποθετηρίου


Σύνθετη Αναζήτηση

Πλοήγηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές