Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου

Οι ιδιότητες της γλουτένης και τα προϊόντα ελεύθερης γλουτένης

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Κεντίκη, Μαρία Μαγδαληνή el
dc.date.accessioned 2019-11-11T15:55:09Z
dc.date.available 2019-11-11T15:55:09Z
dc.date.issued 2019-11-11
dc.identifier.uri http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/18314
dc.rights Αναφορά Δημιουργού - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/us/ *
dc.title Οι ιδιότητες της γλουτένης και τα προϊόντα ελεύθερης γλουτένης el
heal.type Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία
heal.keyword Αρτοσκευάσματα el
heal.keyword Γλουτένη el
heal.keyword Δυσανεξία el
heal.language el
heal.access free
heal.recordProvider ΤΕΙ Πελοποννήσου Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής/ Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων el
heal.publicationDate 2017
heal.advisorName Κουτρουμπής, Φώτης el
heal.committeeMemberName Ζακυνθινός, Γεώργιος el
heal.committeeMemberName Βαρζάκας, Θεόδωρος el
heal.academicPublisher Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής/ Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων el
heal.academicPublisherID teipel
heal.numberOfPages 57
heal.fullTextAvailability true


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφετε ωςΑναφορά Δημιουργού - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες

Αναζήτηση Αποθετηρίου


Σύνθετη Αναζήτηση

Πλοήγηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές