dc.contributor.author | Μπρατσιάκος, Βασίλειος Δημήτριος | el |
dc.date.accessioned | 2020-01-07T12:22:25Z | |
dc.date.available | 2020-01-07T12:22:25Z | |
dc.date.issued | 2020-01-07 | |
dc.identifier.uri | http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/18610 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/us/ | * |
dc.title | Προσδιορισμός της ποιότητας νωπών αλιευμάτων μέσω εργαστηριακών μεθόδων | el |
heal.type | Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία | |
heal.keyword | Αλιεύματα | el |
heal.keyword | Ποιότητα | el |
heal.keyword | Έλεγχος | el |
heal.keyword | Διατροφική αξία | el |
heal.language | el | |
heal.access | free | |
heal.recordProvider | ΤΕΙ Πελοποννήσου, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
heal.publicationDate | 2016-06-14 | |
heal.abstract | Στην παρούσα βιβλιογραφική εργασία αναφέρονται η ανάλυση της έννοιας των αλιευμάτων και οι κύριες κατηγορίες αυτών που ενδιαφέρουν σημαντικά τον άνθρωπο στη διατροφή του. Περιγράφονται αναλυτικά τα μορφολογικά και ανατομικά χαρακτηριστικά των ιχθύων, μαλακίων και των καρκινοειδών. Αναφέρεται ο ορισμός της ποιότητας και του ποιοτικού ελέγχου του τροφίμουκαθώς και οι παράγοντες που διαμορφώνουν την ποιότητα αυτού. Στη συνέχεια εξηγούνται αναλυτικά τα χημικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά των αλιευμάτων και των κύριων κατηγοριών αυτών, οι παράγοντες που προκαλούν την αλλοίωση τους, τα χαρακτηριστικά αλλοιωμένων και υποβαθμισμένων αλιευμάτωνκαι τα τεχνάσματα συγκάλυψης των αλλοιώσεων. Επίσης τονίζεται η ασφάλεια και η υγιεινή των αλιευμάτων και τα κριτήρια φρεσκότητας- νωπότητάς των ιχθύων, μαλακίων και των καρκινοειδών. | el |
heal.advisorName | Βαμβακάγιας, Αλέξανδρος | el |
heal.committeeMemberName | n/a | el |
heal.academicPublisher | Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
heal.academicPublisherID | teipel | |
heal.fullTextAvailability | true |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: