dc.contributor.author | Θανασούλα, Αικατερίνη | el |
dc.date.accessioned | 2020-01-08T09:10:11Z | |
dc.date.available | 2020-01-08T09:10:11Z | |
dc.date.issued | 2020-01-08 | |
dc.identifier.uri | http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/18617 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/us/ | * |
dc.title | Συσκευασία ελάχιστα επεξεργασμένων τροφίμων | el |
heal.type | Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία | |
heal.keyword | Συσκευασία | el |
heal.keyword | Τρόφιμα | el |
heal.keyword | Φρούτα | el |
heal.keyword | Λαχανικά | el |
heal.keyword | Δείκτες | el |
heal.language | el | |
heal.access | free | |
heal.recordProvider | ΤΕΙ Πελοποννήσου, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
heal.publicationDate | 2016-06-09 | |
heal.abstract | Η αυξανόμενη δημοτικότητα των φρέσκων και ημι-επεξεργασμένων τροφίμων έχει οδηγήσει σε ένα ευρύ φάσμα νέων εμπορικών προϊόντων που προσφέρονται στους καταναλωτές. Η μικροβιολογία είναι πάντα απαραίτητη όταν κάποιος ασχολείται με τα τρόφιμα, αλλά είναι ιδιαίτερα με ελάχιστα επεξεργασμένα τρόφιμα. Ο σκοπός της αυτής της εργασίας είναι να δείξουμε ορισμένους από τους τρόπους συσκευασίας που έχουν εφαρμοστεί μέχρι σήμερα. | el |
heal.advisorName | Βαρζάκας, Θεόδωρος | el |
heal.committeeMemberName | n/a | el |
heal.academicPublisher | Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
heal.academicPublisherID | teipel | |
heal.fullTextAvailability | true |
The following license files are associated with this item: