dc.contributor.author | Κωνσταντίνου, Ζωή | el |
dc.date.accessioned | 2020-01-09T08:24:45Z | |
dc.date.available | 2020-01-09T08:24:45Z | |
dc.date.issued | 2020-01-09 | |
dc.identifier.uri | http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/18628 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/us/ | * |
dc.title | Ποιοτικός Έλεγχος στα σκληρά τυριά | el |
heal.type | Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία | |
heal.keyword | Ποιοτικός έλεγχος | el |
heal.keyword | HACCP | el |
heal.keyword | Τυρί | el |
heal.keyword | Είδη | el |
heal.language | el | |
heal.access | free | |
heal.recordProvider | ΤΕΙ Πελοποννήσου, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
heal.publicationDate | 2016-11-28 | |
heal.abstract | Ο σκοπός της διπλωματικής αυτής εργασίας είναι η όσο το δυνατόν πληρέστερη και εκτενέστερη παρουσίαση της εφαρμογής του HACCP σε τρία σκληρά τυριά: • Φέτα • Γραβιέρα και • Παρμεζάνα Ο πρώτος τομέας που θα παρουσιαστεί και θα συζητηθεί είναι η πλήρης εισαγωγή και ανάλυση του HACCP . Θα ακολουθήσει μια πλήρης ανάλυση για το κάθε είδος τυριού από τα προαναφερθέντα σε ξεχωριστά κεφάλαια. Να σημειωθεί ότι σε σημεία αναφοράς από ξένη βιβλιογραφία, παρατίθεται είτε μετάφραση, είτε περιγραφή αυτών. Τέλος, θα ακολουθήσει το κεφάλαιο που θα περιέχει τα συμπεράσματα της εργασίας. | el |
heal.advisorName | n/a | el |
heal.committeeMemberName | n/a | el |
heal.academicPublisher | Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
heal.academicPublisherID | teipel | |
heal.fullTextAvailability | true |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: