Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Κωνσταντίνου, Ζωή el
dc.date.accessioned 2020-01-09T08:24:45Z
dc.date.available 2020-01-09T08:24:45Z
dc.date.issued 2020-01-09
dc.identifier.uri http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/18628
dc.rights Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/us/ *
dc.title Ποιοτικός Έλεγχος στα σκληρά τυριά el
heal.type Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία
heal.keyword Ποιοτικός έλεγχος el
heal.keyword HACCP el
heal.keyword Τυρί el
heal.keyword Είδη el
heal.language el
heal.access free
heal.recordProvider ΤΕΙ Πελοποννήσου, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων el
heal.publicationDate 2016-11-28
heal.abstract Ο σκοπός της διπλωματικής αυτής εργασίας είναι η όσο το δυνατόν πληρέστερη και εκτενέστερη παρουσίαση της εφαρμογής του HACCP σε τρία σκληρά τυριά: • Φέτα • Γραβιέρα και • Παρμεζάνα Ο πρώτος τομέας που θα παρουσιαστεί και θα συζητηθεί είναι η πλήρης εισαγωγή και ανάλυση του HACCP . Θα ακολουθήσει μια πλήρης ανάλυση για το κάθε είδος τυριού από τα προαναφερθέντα σε ξεχωριστά κεφάλαια. Να σημειωθεί ότι σε σημεία αναφοράς από ξένη βιβλιογραφία, παρατίθεται είτε μετάφραση, είτε περιγραφή αυτών. Τέλος, θα ακολουθήσει το κεφάλαιο που θα περιέχει τα συμπεράσματα της εργασίας. el
heal.advisorName n/a el
heal.committeeMemberName n/a el
heal.academicPublisher Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων el
heal.academicPublisherID teipel
heal.fullTextAvailability true


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφετε ωςΑναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες

Αναζήτηση Αποθετηρίου


Σύνθετη Αναζήτηση

Πλοήγηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές