Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου

Μελέτη της αλληλεπίδρασης μεταξύ πρόσθετων αρωματικών συστατικών τροφίμων και αμύλου

DSpace/Manakin Repository

Show simple item record

dc.contributor.author Φλίνου, Κωνσταντίνα el
dc.date.accessioned 2020-01-09T12:34:11Z
dc.date.available 2020-01-09T12:34:11Z
dc.date.issued 2020-01-09
dc.identifier.uri http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/18646
dc.rights Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/us/ *
dc.title Μελέτη της αλληλεπίδρασης μεταξύ πρόσθετων αρωματικών συστατικών τροφίμων και αμύλου el
heal.type Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία
heal.keyword Άμυλο el
heal.keyword Τρόφιμα el
heal.keyword Καλαμπόκι el
heal.keyword Αρωματικές ενώσεις el
heal.language el
heal.access free
heal.recordProvider ΤΕΙ Πελοποννήσου, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων el
heal.publicationDate 2015-06-24
heal.advisorName n/a el
heal.committeeMemberName n/a el
heal.academicPublisher Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων el
heal.academicPublisherID teipel
heal.fullTextAvailability true


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Except where otherwise noted, this item's license is described as Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account

Statistics