dc.contributor.author | Κονδύλης, Συμεών | el |
dc.date.accessioned | 2020-01-21T13:12:08Z | |
dc.date.available | 2020-01-21T13:12:08Z | |
dc.date.issued | 2020-01-21 | |
dc.identifier.uri | http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/18718 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/us/ | * |
dc.title | Μικροπολλαπλασιασμός στο είδος Sideritis clandestina | el |
heal.type | Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία | |
heal.keyword | Ιστοκαλλιέργεια | el |
heal.keyword | Θρεπτικά υλικά | el |
heal.keyword | Εργαστήριο ιστοκαλλιέργειας | el |
heal.keyword | Υλικά | el |
heal.language | el | |
heal.access | free | |
heal.recordProvider | ΤΕΙ Πελοποννήσου, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής | el |
heal.publicationDate | 2015-11-25 | |
heal.abstract | Στην εργασία αυτή εξετάζεται η βλαστική ικανότητα σπόρων του είδους Sideritis cladestina σε θρεπτικό υπόστρωμα Murashige και Skoog (MS). Αναφέρονται οι καταλληλότερες συνθήκες που θα πρέπει να γίνει η ιστοκαλλιέργεια, πια τα βασικότερα συστατικά που απαρτίζεται ένα θρεπτικό υλικό και πως γίνεται η προετοιμασία του. Επίσης αναφέρονται πως πρέπει να είναι ο χώρος που παρασκευάζεται το θρεπτικό υπόστρωμα και πως αποστειρώνονται τα αντικείμενα. Ακόµη μελετήθηκε η απολύμανση των εκφύτων σε δυο διαφορετικές χρονικές περιόδους. Παρακάτω αναγράφονται και τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της ιστοκαλλιέργειας. Επίσης αναφέρονται παράγοντες που επηρεάζουν την ιστοκαλλιέργεια. Τέλος στην πειραματική διαδικασία αναγράφονται λεπτομέρειες για το φυτικό ιστό καθώς και για την πορεία του πειράματος την απολύμανση και τα αποτελέσματα φαίνονται και παρακάτω στα διαγράμματα που θα ακολουθήσουν | el |
heal.advisorName | Κάρτσωνας, Επαμεινώνδας | el |
heal.committeeMemberName | n/a | el |
heal.academicPublisher | ΤΕΙ Πελοποννήσου | el |
heal.academicPublisherID | teipel | |
heal.fullTextAvailability | true |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: