Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Αναζήτηση
Αποθετήριο DSpace/Manakin
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
→
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
→
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Φίλτρα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Επιβλέπων: Βαμβακάς, Σωτήριος
Ημερομηνία Υποβολής: 2019
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 2010 - 2018
Τύπος Έργου: Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
Λέξη-Κλειδί
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
5
10
20
40
60
80
100
Ταξινόμηση ανά
σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
σειρά
αύξουσα
φθήνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Κοινότητα: Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 16
1
2
Επόμενη Σελίδα
Τίτλος:
Επίδραση φυτορυθμιστικών ουσιών της καλλιέργειας φράουλας στην υγεία του ανθρώπου
Συγγραφέας:
Πρασίνου, Δέσποινα
Ημερομηνία:
2018
Τίτλος:
Η μαστίχα Χίου και η θετική της επίδραση στην εκρίζωση του h. pylori
Συγγραφέας:
Τσίγκας, Απόστολος
Ημερομηνία:
2018-11
Τίτλος:
Επίδραση των τροφοφαρμάκων και λειτουργικών τροφίμων στην υγεία και ευεξία του ανθρώπινου οργανισμού
Συγγραφέας:
Ζήση, Νικολέττα
Ημερομηνία:
2018
Τίτλος:
Μέθοδοι ελέγχου της μηλογαλακτικής ζύμωσης στον οίνο
Συγγραφέας:
Ρήγας, Αχιλλέας
Ημερομηνία:
2018
Τίτλος:
Eμφάνιση της δυσανεξίας στη λακτόζη από την κατανάλωση ζυμωμένων γαλακτοκομικών προϊόντων και προστασία του καταναλωτή
Συγγραφέας:
Πέγκα, Δήμητρα
Ημερομηνία:
2018
Τίτλος:
Επίδραση της μετάλλαξης SER558ALA επί της MSN4 πρωτεΐνης του ζυμομύκητα saccharomyces cerevisiae
Συγγραφέας:
Χούλη, Ξένη
Ημερομηνία:
2018
Τίτλος:
Διερεύνηση ικανότητας ζύμωσης στελεχών του saccharomyces cerevisiae που φέρουν σημειακές μεταλλάξεις επί των μεταγραφικών παραγόντων msn2 και msn4
Συγγραφέας:
Γενναίος, Φώτης
Ημερομηνία:
2018
Τίτλος:
Διατροφικά οφέλη κατανάλωσης της μαστίχας και πιθανές εφαρμογές της
Συγγραφέας:
Παυλίδου, Μαρία
Ημερομηνία:
2018
Τίτλος:
Επίδραση των τεχνολογιών επεξεργασίας και των συνθηκών αποθήκευσης στη σταθερότητα του χυμού μαύρης σταφίδας με ιδιαίτερη έμφαση στις φαινολικές ενώσεις και τις αισθητικές ιδιότητες
Συγγραφέας:
Αναστασοπούλου, Μαρία Ελένη
Ημερομηνία:
2017
Τίτλος:
Μελέτη του ρόλου της μετάλλαξης ser582ala επί της πρωτεΐνης msn2 του ζυμοκύκητα Saccharomyces cerevisiae
Συγγραφέας:
Δαμιανάκη, Μαρία Ελένη
Ημερομηνία:
2017
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 16
1
2
Επόμενη Σελίδα
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
Σε όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Αυτή η Κοινότητα
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Στατιστικές
Προβολή Στατιστικών
Εντοπισμός
Τύπος Έργου
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (16)
Επιβλέποντας
Βαμβακάς, Σωτήριος (16)
Λέξη-κλειδί
Ζύμωση (4)
Μαστίχα (2)
Αποθήκες (1)
Αποθηκευτικοί χώροι (1)
Απόβλητα (1)
Βακτήρια (1)
Γαλακτομικά προϊόντα (1)
Δήμος Λουτρακίου (1)
Δενδροκομία (1)
Διασφάλιση ποιότητας (1)
... Προβολή Περισσοτέρων
Ημερομηνία Υποβολής
2019 (16)
Ημερομηνία Δημοσίευσης
2018 (8)
2017 (8)