Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Αναζήτηση
Αποθετήριο DSpace/Manakin
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
→
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
→
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Φίλτρα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Επιβλέπων: Βαρζάκας, Θεόδωρος
Ημερομηνία Υποβολής: 2015
Λέξη-Κλειδί: Ποιοτικός έλεγχος
Τύπος Έργου: Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
Λέξη-Κλειδί
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
5
10
20
40
60
80
100
Ταξινόμηση ανά
σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
σειρά
αύξουσα
φθήνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Κοινότητα: Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 11
1
2
Επόμενη Σελίδα
Τίτλος:
Εφαρμογή του συστήματος HACCP στη παραγωγή μαρμελάδας φράουλας και μήλου
Συγγραφέας:
Μανουσάκη, Θεοδώρα
Ημερομηνία:
2009-01-01
Τίτλος:
ISO 22000 σε βιομηχανία αρτοσκευασμάτων και κατεψυγμένων αρτοσκευασμάτων
Συγγραφέας:
Λίλιου, Κωνσταντίνα
Ημερομηνία:
2009-01-01
Τίτλος:
Παραγωγή και ποιοτικός έλεγχος 'ΚΡΟΚΟΥ' του νομού Κοζάνης
Συγγραφέας:
Καρογδανίδου, Μαρία
Ημερομηνία:
2009-01-01
Τίτλος:
Προδιαγραφές του ISO 22000 για συσκευαστήρια πορτοκαλιών στο νομό Αργολίδας
Συγγραφέας:
Γκεζερλή, Μαρία
Ημερομηνία:
2009-01-01
Τίτλος:
Εφαρμογή και σχεδιασμός συστήματος και διαχείρισης ασφάλειας οίνου iso 22000 σε οινοποιείο της Άνθειας (περιοχή Πατρών)
Συγγραφέας:
Ηλιδάκης, Παναγιώτης
Ημερομηνία:
2010-01-01
Τίτλος:
Εφαρμογή ISO 22000 σε μονάδα παραγωγής λικέρ
Συγγραφέας:
Μαλαπάνη, Ελένη
Ημερομηνία:
2010-01-01
Τίτλος:
Αξιολόγηση της επικινδυνότητας της μελαμίνης στα τρόφιμα-Νομοθεσία
Συγγραφέας:
Κατσουλώτου, Χρυσούλη
Ημερομηνία:
2011-01-01
Τίτλος:
Εφαρμογή του προτύπου EN ISO 17025 σε εργαστήριο ποιοτικού ελέγχου φυτικών προϊόντων
Συγγραφέας:
Παπαδημητρίου, Ανδρέας
Ημερομηνία:
2009-10-01
Τίτλος:
Μυκοτοξίνες και ποιοτικός έλεγχος στα σύκα
Συγγραφέας:
Θεοδωρόπουλος, Αθανάσιος
Ημερομηνία:
2010-05-01
Τίτλος:
Κανόνες υγιεινής και ασφάλειας σε μονάδα παραγωγής κατεψυγμένων τροφίμων: εφαρμογή HACCP-ISO22000 σε μονάδα κατεψυγμένων τροφίμων
Συγγραφέας:
Αποστολίδου, Φιλίτσα
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 11
1
2
Επόμενη Σελίδα
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
Σε όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Αυτή η Κοινότητα
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Στατιστικές
Προβολή Στατιστικών
Εντοπισμός
Τύπος Έργου
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (11)
Επιβλέποντας
Βαρζάκας, Θεόδωρος (11)
Κάτσου, Πελαγία (1)
Καραμουσαντάς, Δημήτριος (1)
Λέξη-κλειδί
Ποιοτικός έλεγχος (11)
Οίνος (2)
Ποιοτικά πρότυπα (2)
Τρόφιμα (2)
Άρτος (1)
Αποστάγματα (1)
Αργολίδα (1)
Αρτοσκευάσματα (1)
Ασφάλεια του προϊόντος (1)
Αφλατοξίνες (1)
... Προβολή Περισσοτέρων
Ημερομηνία Υποβολής
2015 (11)
Ημερομηνία Δημοσίευσης
2013 (1)
2011 (1)
2010 (3)
2009 (5)
2008 (1)