Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Αναζήτηση
Αποθετήριο DSpace/Manakin
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
→
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
→
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Φίλτρα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Επιβλέπων: Βαρζάκας, Θεόδωρος
Ημερομηνία Υποβολής: 2015
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 2009
Τύπος Έργου: Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
Λέξη-Κλειδί
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
5
10
20
40
60
80
100
Ταξινόμηση ανά
σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
σειρά
αύξουσα
φθήνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Κοινότητα: Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 18
1
2
Επόμενη Σελίδα
Τίτλος:
Εφαρμογή του συστήματος HACCP στη παραγωγή μαρμελάδας φράουλας και μήλου
Συγγραφέας:
Μανουσάκη, Θεοδώρα
Ημερομηνία:
2009-01-01
Τίτλος:
ISO 22 000 στο τυρί φέτα Δωδώνης
Συγγραφέας:
Κιτσάκη, Φλωρεντία
Ημερομηνία:
2009-01-01
Τίτλος:
Αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά της Ελλάδας: ζήτηση, προσφορά και νομοθεσία
Συγγραφέας:
Σπυριδωνίδου, Αλεξάνδρα
Ημερομηνία:
2009-01-01
Τίτλος:
ISO 22000 στη γραμμή παραγωγής (γραβιέρας κεφαλοτυριού, μυζήθρας, και ανθότυρου Κρήτης) στο γαλακτοκομικό συνεταιρισμό Ανωγείων Κρήτης
Συγγραφέας:
Βρέντζου, Αντωνία
Ημερομηνία:
2009-01-01
Τίτλος:
ISO 22000 σε βιομηχανία αρτοσκευασμάτων και κατεψυγμένων αρτοσκευασμάτων
Συγγραφέας:
Λίλιου, Κωνσταντίνα
Ημερομηνία:
2009-01-01
Τίτλος:
Η επίδραση της βιολογικής λίπανσης στην καλλιέργεια πατάτας, καθώς επίσης και στα τεχνολογικά χαρακτηριστικά των κονδύλων πριν και μετά από μεταχείριση τηγανίσματος
Συγγραφέας:
Αραμπατζόγλου, Ιωάννα
Ημερομηνία:
2009-01-01
Τίτλος:
Ο ρόλος των πρόσθετων (συντηρητικά - βελτιωτικά - αντιοξειδωτικά) στη βιομηχανία τροφίμων: παραδείγματα
Συγγραφέας:
Χάντζος, Γεώργιος
Ημερομηνία:
2009-01-01
Τίτλος:
Παραγωγή και ποιοτικός έλεγχος 'ΚΡΟΚΟΥ' του νομού Κοζάνης
Συγγραφέας:
Καρογδανίδου, Μαρία
Ημερομηνία:
2009-01-01
Τίτλος:
Νοθεία μελιού με φασματογράφο μάζας ισοτοπικού λόγου
Συγγραφέας:
Καρτελιάς, Νικόλαος
Ημερομηνία:
2009-01-01
Τίτλος:
Προδιαγραφές του ISO 22000 για συσκευαστήρια πορτοκαλιών στο νομό Αργολίδας
Συγγραφέας:
Γκεζερλή, Μαρία
Ημερομηνία:
2009-01-01
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 18
1
2
Επόμενη Σελίδα
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
Σε όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Αυτή η Κοινότητα
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Στατιστικές
Προβολή Στατιστικών
Εντοπισμός
Τύπος Έργου
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (18)
Επιβλέποντας
Βαρζάκας, Θεόδωρος (18)
Κάτσου, Πελαγία (1)
Καραμουσαντάς, Δημήτριος (1)
Λέξη-κλειδί
Ποιοτικός έλεγχος (5)
Πατάτες (4)
Ποιοτικά πρότυπα (4)
Έλεγχος ποιότητας (2)
Μήλα (2)
Πρότυπα ποιότητας (2)
Συσκευασία (2)
Υγιεινή (2)
Άρτος (1)
Αργολίδα (1)
... Προβολή Περισσοτέρων
Ημερομηνία Υποβολής
2015 (18)
Ημερομηνία Δημοσίευσης
2009 (18)