Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Αναζήτηση
Αποθετήριο DSpace/Manakin
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
→
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
→
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Φίλτρα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Επιβλέπων: Βαρζάκας, Θεόδωρος
Λέξη-Κλειδί: Διασφάλιση ποιότητας
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 2010 - 2019
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
Λέξη-Κλειδί
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
5
10
20
40
60
80
100
Ταξινόμηση ανά
σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
σειρά
αύξουσα
φθήνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Κοινότητα: Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-9 από 9
1
Τίτλος:
Τα HACCHP σε προϊόντα ζαχαροπλαστικής
Συγγραφέας:
Ζιώγα, Χρυσούλα
Ημερομηνία:
2011-01-01
Τίτλος:
Μελέτη και εφαρμογή συστήματος BRC σε εταιρεία επεξεργασίας γεωργικών προϊόντων (ακτινίδιο και κεράσι)
Συγγραφέας:
Νικηφορίδης, Στέργιος
Ημερομηνία:
2010-05-01
Τίτλος:
Εφαρμογή συστήματος HACCP στα ξενοδοχεία
Συγγραφέας:
Λόλλας, Δημήτριος
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Μελέτη εφαρμογή και εγκατάσταση συστήματος ISO 22000: 2005 στην εταιρεία προϊόντων ζύμης "Τροφές Α.Ε" και πιστοποίηση από τον φορέα TUV HELLAS
Συγγραφέας:
Καλαμάρας, Αθανάσιος
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας Προϊόντων σε ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή της Καρδαμύλης
Συγγραφέας:
Κουτίβα, Βασιλική
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Μελέτη της εφαρμογής του συστήματος διαχείρισης της ποιότητας και ασφάλειας των τροφίμων και αξιολόγηση των δοκιμών επικύρωσης των μεθόδων καθαρισμού σε επιχειρήσεις παραγωγής τροφίμων.
Συγγραφέας:
Μήτου, Καρολίνα - Αθανασία
Ημερομηνία:
2016-11-01
Τίτλος:
Η εφαρμογή του συστήματος ISO 22000 για την εκτροφή γαλοπούλας προς παραγωγή προϊόντων από γαλοπούλα
Συγγραφέας:
Χιονίδης, Παναγιώτης
Ημερομηνία:
2018-11
Τίτλος:
Διαδικασία παραγωγής και ποιοτικός έλεγχος ψωμιού του τοστ
Συγγραφέας:
Ποππού, Αργυρώ
Ημερομηνία:
2017
Τίτλος:
Εφαρμογή της υπερυψηλής πίεσης σε γαλακτοκομικά προϊόντα
Συγγραφέας:
Γκίοκα, Φιλοθέη
Ημερομηνία:
2017
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-9 από 9
1
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
Σε όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Αυτή η Κοινότητα
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Στατιστικές
Προβολή Στατιστικών
Εντοπισμός
Τύπος Έργου
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (9)
Επιβλέποντας
Βαρζάκας, Θεόδωρος (9)
Λέξη-κλειδί
Διασφάλιση ποιότητας (9)
Ποιότητα (3)
Τρόφιμα (3)
HACCP (2)
Ποιότητα τροφίμων (2)
Πρότυπα ποιότητας (2)
Έλεγχος ποιότητας (1)
Αγροτικά προϊόντα (1)
Γάλα (1)
Γαλακτοκομικά προϊόντα (1)
... Προβολή Περισσοτέρων
Ημερομηνία Υποβολής
2019 (3)
2017 (1)
2015 (5)
Ημερομηνία Δημοσίευσης
2018 (1)
2017 (2)
2016 (1)
2013 (3)
2011 (1)
2010 (1)