Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Αναζήτηση
Αποθετήριο DSpace/Manakin
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
→
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
→
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Φίλτρα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Επιβλέπων: Μανωλοπούλου, Ελένη
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 2010
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 2010 - 2018
Τύπος Έργου: Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
Λέξη-Κλειδί
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
5
10
20
40
60
80
100
Ταξινόμηση ανά
σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
σειρά
αύξουσα
φθήνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Κοινότητα: Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-7 από 7
1
Τίτλος:
Η επίδραση της τροποποιημένης ατμόσφαιρας στα ποιοτικά χαρακτηριστικά ελάχιστα επεξεργασμένου μαρουλιού, ποικιλία Romana
Συγγραφέας:
Καπετάνιος, Νικόλαος
Ημερομηνία:
2010-01-01
Τίτλος:
Επίδραση της τροποποιημένης ατμόσφαιρας στα ποιοτικά χαρακτηριστικά (ελάχιστα επεξεργασμένου) βιολογικού μπρόκολου ποικιλίας Marathon
Συγγραφέας:
Παπαθανασίου, Ελένη
Ημερομηνία:
2010-01-01
Τίτλος:
Συσχέτιση της παρουσίας αφλατοξινών με την θρεπτική κατάσταση των ξηρών σύκων
Συγγραφέας:
Ζώκος, Μάρκος
Ημερομηνία:
2010-05-01
Τίτλος:
Επίδραση της τροποποιημένης ατμόσφαιρας σε "ελάχιστα επεξεργασμένη" πράσινη πιπεριά ποικιλίας Guardian F1
Συγγραφέας:
Χριστόπουλος, Αρσένης
Ημερομηνία:
2010-01-01
Τίτλος:
Συντήρηση, τυποποίηση, εμπορία τομάτας, πιπεριάς, μελιτζάνας
Συγγραφέας:
Μιχελάκου, Αλίκη
Ημερομηνία:
2010-10-01
Τίτλος:
Παραγωγή και τυποποίηση αφυδατωμένων (ξηρών) σύκων στο νομό Μεσσηνίας
Συγγραφέας:
Κάππου, Κωνσταντίνα
Ημερομηνία:
2010-11-01
Τίτλος:
Επίδραση της τροποποιημένης ατμόσφαιρας στα ποιοτικά χαρακτηριστικά (ελάχιστα επεξεργασμένου) συμβατικού μπρόκολου ποικιλίας marathon
Συγγραφέας:
Κακογιάννη, Αικατερίνη
Ημερομηνία:
2010-11-01
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-7 από 7
1
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
Σε όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Αυτή η Κοινότητα
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Στατιστικές
Προβολή Στατιστικών
Εντοπισμός
Τύπος Έργου
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (7)
Επιβλέποντας
Μανωλοπούλου, Ελένη (7)
Ρεκούμη, Κωνσταντίνα (2)
Λέξη-κλειδί
Συντήρηση (3)
Αποξηραμένα φρούτα (2)
Καλλιέργεια (2)
Μπρόκολα (2)
Πείραμα (2)
Σύκα (2)
Βιολογική καλλιέργεια (1)
Εμπόριο (1)
Επεξεργασία (1)
Θρεπτικές ουσίες (1)
... Προβολή Περισσοτέρων
Ημερομηνία Υποβολής
2015 (7)
Ημερομηνία Δημοσίευσης
2010 (7)