Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Αναζήτηση
Αποθετήριο DSpace/Manakin
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
→
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
→
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Φίλτρα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Επιβλέπων: Βαρζάκας, Θεόδωρος
Ημερομηνία Υποβολής: 2019
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 2010 - 2018
Τύπος Έργου: Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
Λέξη-Κλειδί
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
5
10
20
40
60
80
100
Ταξινόμηση ανά
σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
σειρά
αύξουσα
φθήνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Κοινότητα: Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 27
1
2
3
Επόμενη Σελίδα
Τίτλος:
Ορρός γάλακτος και οι χρήσεις του στη βιομηχανία τροφίμων
Συγγραφέας:
Χαρίτου, Γεωργία
Ημερομηνία:
2018
Τίτλος:
Χρήσεις των αιθέριων ελαίων στην βιομηχανία ποτών και αλκοολούχων ποτών
Συγγραφέας:
Γκαντόλιας, Μιχαήλ
Ημερομηνία:
2018
Τίτλος:
Ανάλυση κρίσιμων σημείων ελέγχου σε γραμμή παραγωγής αυγών
Συγγραφέας:
Κόκκοτας, Κωνσταντίνος
Ημερομηνία:
2018
Τίτλος:
Η εφαρμογή του συστήματος ISO 22000 για την εκτροφή γαλοπούλας προς παραγωγή προϊόντων από γαλοπούλα
Συγγραφέας:
Χιονίδης, Παναγιώτης
Ημερομηνία:
2018-11
Τίτλος:
Γευσιγνωσία στο κρασί
Συγγραφέας:
Τσουκάτου, Ματίνα
Ημερομηνία:
2018-11
Τίτλος:
Παρασκευή και ποιοτική αξιολόγηση πηκτών εσπεριδοειδών με χρήση εναλλακτικών σακχάρων
Συγγραφέας:
Παυλίδης, Βασίλης Άγγελος
Ημερομηνία:
2018
Τίτλος:
Η επίδραση των προβιοτικών και των πρεβιοτικών στο γιαούρτι
Συγγραφέας:
Σινάνης, Παναγιώτης
Ημερομηνία:
2018
Τίτλος:
Καθορισμός τεχνικής προδιαγραφής –έρευνα και ανάπτυξη, νέου τύπου κρουασάν, με ενσωμάτωση λιπαρών RSPO και με χρήση αλεύρων ελεύθερων γλουτένης
Συγγραφέας:
Κατόπη, Ευθυμία
Ημερομηνία:
2018
Τίτλος:
Μελέτη και εφαρμογή ISO 22000: 2005 στους αλευρόμυλους
Συγγραφέας:
Περισινάκης, Μιχάηλ
Ημερομηνία:
2018
Τίτλος:
Ανάλυση των κρίσιμων σημείων ελέγχου στο σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων (ISO 22000) σε επιχείρηση επεξεργασίας ή τυποποίησης ελιών και ελαιολάδων
Συγγραφέας:
Νικοδήμα, Σουζάνα
Ημερομηνία:
2018
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 27
1
2
3
Επόμενη Σελίδα
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
Σε όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Αυτή η Κοινότητα
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Στατιστικές
Προβολή Στατιστικών
Εντοπισμός
Τύπος Έργου
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (27)
Επιβλέποντας
Βαρζάκας, Θεόδωρος (27)
Κουτρουμπής, Φώτης (3)
Καπόλος, Ιωάννης (1)
Λέξη-κλειδί
Γαλακτοκομικά προϊόντα (4)
Διασφάλιση ποιότητας (3)
Ελιές (3)
Αλεύρι (2)
Ασφάλεια τροφίμων (2)
Γάλα (2)
Ελαιόλαδο (2)
Επεξεργασία τροφίμων (2)
Οινοποιία (2)
Ένζυμα (1)
... Προβολή Περισσοτέρων
Ημερομηνία Υποβολής
2019 (27)
Ημερομηνία Δημοσίευσης
2018 (10)
2017 (17)