Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Αναζήτηση
Αποθετήριο DSpace/Manakin
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
→
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
→
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Φίλτρα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Επιβλέπων: Ζακυνθινός, Γεώργιος
Ημερομηνία Υποβολής: 2020
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 2016
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 2010 - 2018
Τύπος Έργου: Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
Λέξη-Κλειδί
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
5
10
20
40
60
80
100
Ταξινόμηση ανά
σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
σειρά
αύξουσα
φθήνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Κοινότητα: Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-3 από 3
1
Τίτλος:
Σύγχρονες και ταχείες μέθοδοι για τον ποιοτικό έλεγχο και ποσοτικό προσδιορισμό των συστατικών του γάλακτος
Συγγραφέας:
Δρακοπούλου, Ιωάννα
Ημερομηνία:
2016-06-07
Τίτλος:
Συγκριτικά ποιοτικά χαρακτηριστικά του τυποποιημένου ελαιολάδου
Συγγραφέας:
Πύργου, Ελένη
Ημερομηνία:
2016-06-06
Τίτλος:
Παραλληλισμός μεταξύ γραμμή παραγωγής προϊόντων ιχθύων και γραμμή παραγωγής προϊόντων κρέατος
Συγγραφέας:
Παπαθανασίου, Ελένη
Ημερομηνία:
2016-03-07
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-3 από 3
1
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
Σε όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Αυτή η Κοινότητα
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Στατιστικές
Προβολή Στατιστικών
Εντοπισμός
Τύπος Έργου
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (3)
Επιβλέποντας
Ζακυνθινός, Γεώργιος (3)
Λέξη-κλειδί
Αντιβιοτικά (1)
Γάλα (1)
Ελαιόλαδο (1)
Ελιές (1)
Επεξεργασία (1)
Ιχθύες (1)
Λίπος (1)
Νοθεία (1)
Παραγωγή (1)
Ποιοτικά χαρακτηριστικά (1)
... Προβολή Περισσοτέρων
Ημερομηνία Υποβολής
2020 (3)
Ημερομηνία Δημοσίευσης
2016 (3)