Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Αναζήτηση
Αποθετήριο DSpace/Manakin
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
→
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
→
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Φίλτρα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Επιβλέπων: n/a
Ημερομηνία Υποβολής: 2019
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 2010 - 2018
Τύπος Έργου: Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
Λέξη-Κλειδί
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
5
10
20
40
60
80
100
Ταξινόμηση ανά
σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
σειρά
αύξουσα
φθήνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Κοινότητα: Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-9 από 9
1
Τίτλος:
Η τεχνική εκτός εδάφους καλλιέργεια του λάχανου για την παραγωγή μικροσαλατών
Συγγραφέας:
Ράμα, Λεφρίντα
Ημερομηνία:
2018-05-15
Τίτλος:
Η τεχνική της εκτός εδάφους καλλιέργειας μαϊντανού και ραδικιού για την παραγωγή μικροσαλατών
Συγγραφέας:
Αποστόλου, Αθανάσιος
Ημερομηνία:
2018-10-11
Τίτλος:
Σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός για την συσκευασία και τυποποίηση ελαιολάδου
Συγγραφέας:
Πλιάγκος, Αντώνιος
Ημερομηνία:
2018-10-29
Τίτλος:
Η τεχνική της εκτός εδάφους καλλιέργειας του μπρόκολου και του κουνουπιδιού για την παραγωγή μικροσαλάτας
Συγγραφέας:
Κουρέπη, Στεφανία
Ημερομηνία:
2018-09-25
Τίτλος:
Παστέλι, ένα σνακ με διατροφική αξία. Αγορά, τεχνολογία και μετεξέλιξη σε σύγχρονες διαιτητικές μπάρες
Συγγραφέας:
Κουσκουνάκη, Μαρία
Ημερομηνία:
2017
Τίτλος:
Συγκριτική μελέτη της ανάπτυξης και παραγωγής των παραδοσιακών ποικιλιών Μακριάς Κυθήρων και Κοντής Κυθήρων
Συγγραφέας:
Ρουμπιές, Ηλίας
Ημερομηνία:
2018-03-10
Τίτλος:
Διαχείριση ασφάλειας τροφίμων σε χώρο μαζικής εστίασης όπου παράγει αρτοσκευάσματα-σακχαρώδη προϊόντα-μη αλκοολούχα ποτά
Συγγραφέας:
Κουμπενάκη, Χριστίνα
Ημερομηνία:
2017
Τίτλος:
Μικροβιακές αλλοιώσεις στο ψωμί
Συγγραφέας:
Φαλελάκη, Γεωργία
Ημερομηνία:
2017-01
Τίτλος:
Μικροβιολογία και φυσικοχημεία χαρακτηριστικά στο πόσιμο νερό
Συγγραφέας:
Μάλαμα, Ανδρονίκη
Ημερομηνία:
2017
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-9 από 9
1
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
Σε όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Αυτή η Κοινότητα
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Στατιστικές
Προβολή Στατιστικών
Εντοπισμός
Τύπος Έργου
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (9)
Επιβλέποντας
n/a (9)
Λέξη-κλειδί
Σαλατικά (3)
Καλλιέργεια χωρίς έδαφος (2)
Παραγωγή (2)
Τεχνική καλλιέργειας (2)
Ανάπτυξη (1)
Αρτοσκευάσματα (1)
Ασφάλεια τροφίμων (1)
Κουνουπίδια (1)
Λάχανα (1)
Μηχανολογικός εξοπλισμός (1)
... Προβολή Περισσοτέρων
Ημερομηνία Υποβολής
2019 (9)
Ημερομηνία Δημοσίευσης
2018 (5)
2017 (4)