Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Αναζήτηση
Αποθετήριο DSpace/Manakin
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
→
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
→
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Φίλτρα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Ημερομηνία Υποβολής: 2019
Λέξη-Κλειδί: Ελαιόλαδο
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 2010 - 2019
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
Λέξη-Κλειδί
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
5
10
20
40
60
80
100
Ταξινόμηση ανά
σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
σειρά
αύξουσα
φθήνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Κοινότητα: Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-8 από 8
1
Τίτλος:
Τριτερπενικά οξέα σε ελιές και ελαιόλαδο
Συγγραφέας:
Μπουγιέση, Κωνσταντίνα
Ημερομηνία:
2016
Τίτλος:
Σύγκριση ελαιολάδων και σπορέλαιων στην περιεκτικότητα στερολών
Συγγραφέας:
Μπίλια, Αικατερίνη Μαρία
Ημερομηνία:
2018
Τίτλος:
Σύγκριση ελαιολάδου και σπορέλαιων στην περιεκτικότητα φαινολικών ενώσεων
Συγγραφέας:
Μπουμπούκα, Κωνσταντίνα
Ημερομηνία:
2018
Τίτλος:
Ανάλυση των κρίσιμων σημείων ελέγχου στο σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων (ISO 22000) σε επιχείρηση επεξεργασίας ή τυποποίησης ελιών και ελαιολάδων
Συγγραφέας:
Νικοδήμα, Σουζάνα
Ημερομηνία:
2018
Τίτλος:
Επίδραση της προσθήκης ενζύμων στο στάδιο μάλαξης κατά την παραγωγική διαδικασία έξτρα παρθένου ελαιολάδου
Συγγραφέας:
Λιακοπούλου, Αρετή
Ημερομηνία:
2017
Τίτλος:
Παραγωγή τροφίμων με εκνέφωση
Συγγραφέας:
Κολιόλιου, Ελένη
Ημερομηνία:
2017
Τίτλος:
Μετασυλλεκτικοί παράγοντες που επηρεάζουν τη διατήρηση του καρπού της Ελιάς και την ποιότητα του ελαιολάδου
Συγγραφέας:
Δήμα, Αναστασία
Ημερομηνία:
2017-05-29
Τίτλος:
Προσδιορισμός βιοφαινολών στο ελαιόλαδο με τη μέθοδο HPLC
Συγγραφέας:
Λυράκος, Παναγιώτης
Ημερομηνία:
2017
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-8 από 8
1
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
Σε όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Αυτή η Κοινότητα
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Στατιστικές
Προβολή Στατιστικών
Εντοπισμός
Τύπος Έργου
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (8)
Επιβλέποντας
Κουτρουμπής, Φώτης (4)
Βαρζάκας, Θεόδωρος (2)
Δημόπουλος, Βασίλειος (1)
Καπόλος, Ιωάννης (1)
Παπαδελλή, Μαρίνα (1)
Λέξη-κλειδί
Ελαιόλαδο (8)
Ελιές (2)
Σπορέλαιο (2)
Φαινόλες (2)
Ένζυμα (1)
Ασφάλεια τροφίμων (1)
Αύξηση παραγωγικότητας (1)
Εκνέφωση (1)
Ελαιόκαρπος (1)
Ποιότητα (1)
... Προβολή Περισσοτέρων
Ημερομηνία Υποβολής
2019 (8)
Ημερομηνία Δημοσίευσης
2018 (3)
2017 (4)
2016 (1)