Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Αναζήτηση
Αποθετήριο DSpace/Manakin
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
→
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
→
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Φίλτρα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Λέξη-Κλειδί: Γάλα
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 2010 - 2018
Τύπος Έργου: Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
Λέξη-Κλειδί
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
5
10
20
40
60
80
100
Ταξινόμηση ανά
σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
σειρά
αύξουσα
φθήνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Κοινότητα: Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 19
1
2
Επόμενη Σελίδα
Τίτλος:
Χρήση προσθέτων σε ζωοτροφές με σκοπό τη μείωση των επιπέδων των μυκοτοξινών στο γάλα
Συγγραφέας:
Δρούγκανης, Ανδρέας
Ημερομηνία:
2010-01-01
Τίτλος:
Εφαρμογές της μονοφασικής χρωματογραφίας φυγοκεντρικού πεδίου στη μελέτη των πρωτεϊνών του γάλακτος
Συγγραφέας:
Τσετσενέκος, Μαρίνος
Ημερομηνία:
2011-11-01
Τίτλος:
Παλμικό ηλεκτρικό πεδίο ως μια νέα μέθοδος στην επεξεργασία του γάλακτος
Συγγραφέας:
Κόφιτσας, Δημήτρης
Ημερομηνία:
2012-01-01
Τίτλος:
Επίδραση της λιποπεριεκτικότητας του γάλακτος στην παρασκευή γιαούρτης
Συγγραφέας:
Ψαρρέα, Ουρανία
Ημερομηνία:
2014-01-01
Τίτλος:
Επίδραση του είδους του γάλακτος στην Παρασκευή γιαούρτης
Συγγραφέας:
Ρουγγέρη, Αγνή
Ημερομηνία:
2014-01-01
Τίτλος:
Παρασκευή προβιοτικής γιαούρτης με χρήση Lactobacillus casei ATCC 393 και πρεβιοτικών
Συγγραφέας:
Μαρινάκη, Ευαγγελία
Ημερομηνία:
2014-01-01
Τίτλος:
Διαδικασία παραγωγής παραδοσιακών ζυμαρικών-εξοπλισμός: η περίπτωση της βιοτεχνίας ΗΛΙΣ
Συγγραφέας:
Φωτοπούλου, Φωτεινή
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Παρασκευή γιαουρτιού με χρήση ακινητοποιημένων γαλακτοβακίλλων
Συγγραφέας:
Δημητρέλλου, Δήμητρα
Ημερομηνία:
2017
Τίτλος:
Παθογόνοι μικροοργανισμοί στο γάλα και τα γαλακτομικά προϊόντα
Συγγραφέας:
Χαραλαμπίδη, Μαρία
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Εφαρμογή της υπερυψηλής πίεσης σε γαλακτοκομικά προϊόντα
Συγγραφέας:
Γκίοκα, Φιλοθέη
Ημερομηνία:
2017
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 19
1
2
Επόμενη Σελίδα
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
Σε όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Αυτή η Κοινότητα
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Στατιστικές
Προβολή Στατιστικών
Εντοπισμός
Τύπος Έργου
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (19)
Επιβλέποντας
Κανδύλης, Παναγιώτης (7)
Βαρζάκας, Θεόδωρος (4)
Βαμβακάς, Σωτήριος Σπυρίδων (2)
Ζακυνθινός, Γεώργιος (2)
Καπόλος Ιωάννης (1)
Καπόλος, Ιωάννης (1)
Παπαδοπούλου, Μαρία (1)
Ράϊκος, Βασίλης (1)
Φαρμάκης, Λάμπρος (1)
Λέξη-κλειδί
Γάλα (19)
Γιαούρτι (5)
Προβιοτικά (5)
Γαλακτοκομικά προϊόντα (3)
Ζύμωση (3)
Καλλιέργεια (2)
Παραγωγή (2)
Τυρί (2)
Έλεγχος (1)
Αντιβιοτικά (1)
... Προβολή Περισσοτέρων
Ημερομηνία Υποβολής
2020 (8)
2019 (3)
2015 (8)
Ημερομηνία Δημοσίευσης
2017 (3)
2016 (5)
2015 (3)
2014 (3)
2013 (2)
2012 (1)
2011 (1)
2010 (1)