Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Αναζήτηση
Αποθετήριο DSpace/Manakin
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
→
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
→
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Φίλτρα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Λέξη-Κλειδί: Θρεπτικές ουσίες
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
Λέξη-Κλειδί
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
5
10
20
40
60
80
100
Ταξινόμηση ανά
σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
σειρά
αύξουσα
φθήνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Κοινότητα: Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 25
1
2
3
Επόμενη Σελίδα
Τίτλος:
Μελέτη της εποχιακής διακύμανσης των θρεπτικών στοιχείων στην καλλιέργεια ελιάς στο δημοτικό διαμέρισμα Λευκοχώματος του δήμου Φάριδος Λακωνίας
Συγγραφέας:
Αναστασάκος, Σωτήρης
Ημερομηνία:
2003-01-01
Τίτλος:
Ευεργετικές ιδιότητες του χυμού της ροδιάς
Συγγραφέας:
Τσουρουνάκης, Γεώργιος
Ημερομηνία:
2011-01-01
Τίτλος:
Διαδικασίες παραγωγής, τυποποίησης, μεταποίησης και εμπορίας πατάτας
Συγγραφέας:
Νικολόπουλος, Νικήτας
Ημερομηνία:
2010-01-01
Τίτλος:
Συσχέτιση της παρουσίας αφλατοξινών με την θρεπτική κατάσταση των ξηρών σύκων
Συγγραφέας:
Ζώκος, Μάρκος
Ημερομηνία:
2010-05-01
Τίτλος:
Μετασυλλεκτικοί χειρισμοί και τυποποίηση πεπονιού και καρπουζιού
Συγγραφέας:
Ντελάκης, Ιωάννης
Ημερομηνία:
2011-01-01
Τίτλος:
Συγκριτική μελέτη προσδιορισμού ΔΕCN42 σε διάφορους τύπους ελαιολάδου χρησιμοποιώντας ή μη προκατεργασία με φύσιγγα SiO2
Συγγραφέας:
Κούγιας, Δημήτρης
Ημερομηνία:
2012-01-01
Τίτλος:
Παραγωγή βρώσιμης ελιάς θρούμπας Θάσου ποικιλιακά φυσικοχημικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά, θρεπτική αξία, πιστοποίηση-ΠΟΠ: η επίδραση του μύκητα PHOMA OLEAE
Συγγραφέας:
Κομνηνού, Ιωάννα
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Εφαρμογή συστήματος διασφάλισης υγιεινής (HACCP) σε ελαιουργείο τυποποιητήριο ελαιολάδου.
Συγγραφέας:
Παπαγεωργίου, Γεώργιος
Ημερομηνία:
2006-01-01
Τίτλος:
Η θρεπτική αξία της μαύρης σοκολάτας στην ανθρώπινη υγεία
Συγγραφέας:
Γιαννούλη, Στυλιανή
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Επίδραση του είδους του γάλακτος στην Παρασκευή γιαούρτης
Συγγραφέας:
Ρουγγέρη, Αγνή
Ημερομηνία:
2014-01-01
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 25
1
2
3
Επόμενη Σελίδα
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
Σε όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Αυτή η Κοινότητα
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Στατιστικές
Προβολή Στατιστικών
Εντοπισμός
Τύπος Έργου
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (25)
Επιβλέποντας
Βαρζάκας, Θεόδωρος (4)
Ζακυνθινός, Γεώργιος (4)
Αλεξόπουλος, Αλέξιος (3)
Κώτσιρας, Αναστάσιος (3)
Μανωλοπούλου, Ελένη (3)
Κανδύλης, Παναγιώτης (2)
Ασημακοπούλου, Άννα (1)
Κάρτσωνας, Επαμεινώνδας (1)
Καββαδίας, Βίκτωρας (1)
Καραγγελής, Γεώργιος (1)
... Προβολή Περισσοτέρων
Λέξη-κλειδί
Θρεπτικές ουσίες (25)
Καλλιέργεια (4)
Λίπανση (3)
Ποικιλίες (3)
Υδροπονικές καλλιέργειες (3)
Έδαφος (2)
Γιαούρτι (2)
Ελαιόδενδρα (2)
Ελαιόλαδο (2)
Ελιές (2)
... Προβολή Περισσοτέρων
Ημερομηνία Υποβολής
2020 (2)
2019 (4)
2017 (1)
2015 (18)
Ημερομηνία Δημοσίευσης
2010 - 2019 (21)
2003 - 2009 (4)