Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Αναζήτηση
Αποθετήριο DSpace/Manakin
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
→
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
→
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Φίλτρα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Λέξη-Κλειδί: Ιδιότητες
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 2010 - 2018
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
Λέξη-Κλειδί
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
5
10
20
40
60
80
100
Ταξινόμηση ανά
σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
σειρά
αύξουσα
φθήνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Κοινότητα: Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 10
1
Τίτλος:
Επεξεργασία και συντήρηση μελιού
Συγγραφέας:
Πετρινώλη, Πετρούλα
Ημερομηνία:
2011-01-01
Τίτλος:
Παραγωγή μελιού από κωνοφόρα
Συγγραφέας:
Πετρουλάκης, Ηλίας
Ημερομηνία:
2010-01-01
Τίτλος:
Η αξία του Μεσσηνιακού ελαιόλαδου και οι ευεργετικές του ιδιότητες
Συγγραφέας:
Δαλιούρης, Σπύρος
Ημερομηνία:
2012-01-01
Τίτλος:
Φυσικοχημικές ιδιότητες ποικιλιών μελιού απ' όλη την Ελλάδα
Συγγραφέας:
Ζουμπουρίδη, Αναστασία
Ημερομηνία:
2012-01-01
Τίτλος:
Χημική σύσταση, ιδιότητες και επίδραση του ελαιολάδου στην υγεία του ανθρώπου
Συγγραφέας:
Σπανός, Αποστόλης
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Βελτιστοποίηση των ρεολογικών ιδιοτήτων του γιαουρτιού και ποιοτικές αλλαγές κατά τη διάρκεια αποθήκευσης στα διαφορετικά υλικά συσκευασίας
Συγγραφέας:
Δανιηλίδου, Δέσποινα
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Προσδιορισμός τροφοθρεπτικών συστατικών στα υπολλείματα καφέ και συσχέτιση ολικών φαινολικών ουσιών από τρία διαφορετικά είδη καφέ
Συγγραφέας:
Τσαρεσιώτη, Κλεονίκη
Ημερομηνία:
2014-01-01
Τίτλος:
Η καλλιέργεια του κρόκου Κοζάνης στην Ελλάδα
Συγγραφέας:
Πατρινού, Αθηνά
Ημερομηνία:
2012-05-01
Τίτλος:
Οι αντικαρκινικές ιδιότητες του κρόκου Κοζάνης
Συγγραφέας:
Παπαδημητρίου, Ουρανία
Ημερομηνία:
2016-06-05
Τίτλος:
Μελέτη του λίπους στο γάλα σε σχέση με το λίπος και την υγρασία του τελικού προϊόντος
Συγγραφέας:
Γιανναρά, Μαρία - Κωνσταντίνα
Ημερομηνία:
2016-05-12
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 10
1
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
Σε όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Αυτή η Κοινότητα
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Στατιστικές
Προβολή Στατιστικών
Εντοπισμός
Τύπος Έργου
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (10)
Επιβλέποντας
Βαρζάκας, Θεόδωρος (3)
Βαμβακάς, Σωτήριος Σπυρίδων (1)
Βλαχόπουλος, Ευάγγελος (1)
Ζακυνθινός, Γεώργιος (1)
Καπόλος, Ιωάννης (1)
Κυριακοπούλου, Παγώνα (1)
Κώτσιρας, Αναστάσιος (1)
Φαρμάκης, Λάμπρος (1)
Λέξη-κλειδί
Ιδιότητες (10)
Μέλι (3)
Υγεία (3)
Διατροφή (2)
Ελαιόλαδο (2)
Ελλάδα (2)
Καλλιέργεια (2)
Κρόκος (2)
Συσκευασία (2)
Έντομα (1)
... Προβολή Περισσοτέρων
Ημερομηνία Υποβολής
2020 (2)
2015 (8)
Ημερομηνία Δημοσίευσης
2016 (2)
2014 (1)
2013 (2)
2012 (3)
2011 (1)
2010 (1)