Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Αναζήτηση
Αποθετήριο DSpace/Manakin
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
→
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
→
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Φίλτρα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Λέξη-Κλειδί: Κρέας
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
Λέξη-Κλειδί
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
5
10
20
40
60
80
100
Ταξινόμηση ανά
σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
σειρά
αύξουσα
φθήνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Κοινότητα: Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 12
1
2
Επόμενη Σελίδα
Τίτλος:
Η σημερινή κατάσταση στην αγορά κρέατος: ενέργειες για τη πιστοποίηση κατά το πρότυπο ISO 22000 σε βιομηχανία κρέατος
Συγγραφέας:
Καρδάση, Ελένη
Ημερομηνία:
2009-01-01
Τίτλος:
Ανίχνευση υπολειμμάτων στρεπτομυκίνης, τετρακυκλίνων και σουλφοναμίδων σε νωπό κρέας
Συγγραφέας:
Κωστοπούλου, Θάλεια Μαρία
Ημερομηνία:
2010-01-01
Τίτλος:
Προσδιορισμός ολικού φωσφόρου, χρωστικών, νιτρωδών σε κρέας και αλλαντικά
Συγγραφέας:
Ξανθοπούλου, Ερασμία
Ημερομηνία:
2011-01-01
Τίτλος:
Χρήση αιθέριων ελαίων κατά τη συντήρηση προϊόντων κρέατος
Συγγραφέας:
Πουλή, Αγγελική
Ημερομηνία:
2012-01-01
Τίτλος:
Επίδραση συσκευασίας τροποποιημένης ατμόσφαιρας στη συντήρηση του κρέατος
Συγγραφέας:
Μπάστας, Χαράλαμπος
Ημερομηνία:
2012-01-01
Τίτλος:
Μέθοδοι κατάψυξης και τυποποίησης χοιρινού και βοδινού κρέατος
Συγγραφέας:
Τσουπάκης, Ανδρέας
Ημερομηνία:
2012-01-01
Τίτλος:
Αντιμικροβιακές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων μοσχολέμονου (Citrus Aurantifolia) και ρίγανης (Origanum Vulgare) στη συντήρηση χοιρινού κρέατος
Συγγραφέας:
Ζέλκα, Ειρήνη
Ημερομηνία:
2017
Τίτλος:
Αντιμιοκροβιακές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων δενδρολίβανου (rosmarinus officinalis) και πιπερόριζας (zingiber officinalis) στη συντήρηση αιγοπρόβειου κρέατος
Συγγραφέας:
Καλλίδη, Ελένη
Ημερομηνία:
2018
Τίτλος:
Αντιμικροβιακές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων φασκόμηλου (Salvia Officinalis) και σκόρδου (Allium Sativum) στη συντήρηση βόειου κρέατος
Συγγραφέας:
Κούτρα, Ιωάννα
Ημερομηνία:
2017-05
Τίτλος:
Χρήση νιτρωδών και νιτρικών αλάτων στη συντήρηση των προϊόντων κρέατος
Συγγραφέας:
Παπασημάκης, Γιώργος
Ημερομηνία:
2017
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 12
1
2
Επόμενη Σελίδα
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
Σε όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Αυτή η Κοινότητα
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Στατιστικές
Προβολή Στατιστικών
Εντοπισμός
Τύπος Έργου
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (12)
Επιβλέποντας
Ζακυνθινός, Γεώργιος (3)
Φαρμάκης, Λάμπρος (3)
Βαρζάκας, Θεόδωρος (2)
Καπόλος, Ιωάννης (1)
Λούμου, Αγγελική (1)
Παπαδέλλη,Μαρίνα (1)
Σπηλιόπουλος, Ιωακείμ (1)
Λέξη-κλειδί
Κρέας (12)
Προϊόντα κρέατος (4)
Συντήρηση (4)
Αιθέρια έλαια (3)
Συσκευασία (2)
Τρόφιμα (2)
HACCP (1)
Ασφάλεια τροφίμων (1)
Θερμική επεξεργασία (1)
Λίπη (1)
... Προβολή Περισσοτέρων
Ημερομηνία Υποβολής
2020 (1)
2019 (5)
2015 (6)
Ημερομηνία Δημοσίευσης
2018 (1)
2017 (4)
2015 (1)
2012 (3)
2011 (1)
2010 (1)
2009 (1)