Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Αναζήτηση
Αποθετήριο DSpace/Manakin
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
→
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
→
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Φίλτρα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Λέξη-Κλειδί: Ποιοτικός έλεγχος
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
Λέξη-Κλειδί
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
5
10
20
40
60
80
100
Ταξινόμηση ανά
σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
σειρά
αύξουσα
φθήνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Κοινότητα: Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 42
1
2
3
4
. . .
5
Επόμενη Σελίδα
Τίτλος:
Εφαρμογή του συστήματος HACCP στη παραγωγή μαρμελάδας φράουλας και μήλου
Συγγραφέας:
Μανουσάκη, Θεοδώρα
Ημερομηνία:
2009-01-01
Τίτλος:
Μελέτη και εφαρμογή του συστήματος HACCP και κρίσιμα σημεία ελέγχου σε μονάδα παραγωγής χυμού ροδάκινου
Συγγραφέας:
Γιαννουσοπούλου, Γεωργία
Ημερομηνία:
2009-01-01
Τίτλος:
Συγκριτική μελέτη ανάμεσα στο σύστημα ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) και στο νέο πρότυπο ασφάλειας τροφίμων ISO 22000 σε οινοποιείο
Συγγραφέας:
Μάστορας, Ορφέας Αλέξανδρος
Ημερομηνία:
2009-01-01
Τίτλος:
ISO 22000 σε βιομηχανία αρτοσκευασμάτων και κατεψυγμένων αρτοσκευασμάτων
Συγγραφέας:
Λίλιου, Κωνσταντίνα
Ημερομηνία:
2009-01-01
Τίτλος:
Διαδικασία παραγωγής: ποιοτικά χαρακτηριστικά, μελέτη & εφαρμογή του σχεδίου HACCP στην παραγωγή ούζου
Συγγραφέας:
Νέζης, Φώτης
Ημερομηνία:
2009-01-01
Τίτλος:
Εφαρμογή συστήματος ανάλυσης επικινδυνότητας κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) σε γραμμή παραγωγής dressing
Συγγραφέας:
Πασχάλης, Γεώργιος
Ημερομηνία:
2009-01-01
Τίτλος:
Η σημερινή κατάσταση στην αγορά κρέατος: ενέργειες για τη πιστοποίηση κατά το πρότυπο ISO 22000 σε βιομηχανία κρέατος
Συγγραφέας:
Καρδάση, Ελένη
Ημερομηνία:
2009-01-01
Τίτλος:
Ανάλυση και εφαρμογή του συστήματος HACCP (ανάλυση επικινδυνότητας και σημεία ελέγχου) σε ζαχαροπλαστείο με παράδειγμα εφαρμογής σε γαλακτομπούρεκο
Συγγραφέας:
Μητσέα, Χρυσούλα
Ημερομηνία:
2009-01-01
Τίτλος:
Σποροπαραγωγή κηπευτικών με έμφαση στην μελιτζάνα και την μπάμια
Συγγραφέας:
Χασιώτη, Κυριακή
Ημερομηνία:
2001-01-01
Τίτλος:
Διαδικασία παραγωγής βιολογικού γάλακτος: ποιοτικά χαρακτηριστικά, τυποποίηση, πιστοποίηση.
Συγγραφέας:
Νικηφόρου, Νικόλ Στυλιανή
Ημερομηνία:
2009-01-01
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 42
1
2
3
4
. . .
5
Επόμενη Σελίδα
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
Σε όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Αυτή η Κοινότητα
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Στατιστικές
Προβολή Στατιστικών
Εντοπισμός
Τύπος Έργου
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (42)
Επιβλέποντας
Βαρζάκας, Θεόδωρος (12)
Τσορώνης, Κωνσταντίνος (8)
Κάτσου, Πελαγία (3)
Λούμου, Αγγελική (3)
n/a (2)
Ζακυνθινός, Γεώργιος (2)
Σπηλιόπουλος, Ιωακείμ (2)
Αγριοπούλου, Σοφία (1)
Βαμβακάς, Σωτήριος (1)
Κανδύλης, Παναγιώτης (1)
... Προβολή Περισσοτέρων
Λέξη-κλειδί
Ποιοτικός έλεγχος (42)
Ποιοτικά πρότυπα (8)
Ποιότητα (6)
Ελαιόλαδο (5)
HACCP (3)
Αποστάγματα (3)
Καλλιέργεια (3)
Οίνος (3)
Παραγωγή (3)
Τρόφιμα (3)
... Προβολή Περισσοτέρων
Ημερομηνία Υποβολής
2020 (4)
2019 (2)
2015 (36)
Ημερομηνία Δημοσίευσης
2010 - 2017 (17)
2000 - 2009 (23)
1999 - 1999 (1)