Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Αναζήτηση
Αποθετήριο DSpace/Manakin
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
→
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
→
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Φίλτρα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Λέξη-Κλειδί: Υγεία
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
Λέξη-Κλειδί
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
5
10
20
40
60
80
100
Ταξινόμηση ανά
σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
σειρά
αύξουσα
φθήνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Κοινότητα: Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 33
1
2
3
4
Επόμενη Σελίδα
Τίτλος:
Εντοπισμός, ανίχνευση & εκτίμηση της επικινδυνότητας παρουσίας διοξινών σε τρόφιμα
Συγγραφέας:
Πανταζής, Κυριάκος
Ημερομηνία:
2009-01-01
Τίτλος:
Ποιότητα και ρύπανση υπόγειων νερών
Συγγραφέας:
Χατζηανδρέου, Αθηνά
Ημερομηνία:
2012-01-01
Τίτλος:
Εφαρμογή συστήματος HACCP στα ξενοδοχεία
Συγγραφέας:
Λόλλας, Δημήτριος
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Επιπτώσεις των γενετικά τροποποιημένων τροφίμων στο περιβάλλον και τον άνθρωπο
Συγγραφέας:
Παπαγιάννης, Αναστάσιος
Ημερομηνία:
2012-01-01
Τίτλος:
Βιταμίνες και ανόργανα συστατικά, νομοθεσία, ισχυρισμοί υγείας
Συγγραφέας:
Καλιδώνη, Βασιλική
Ημερομηνία:
2012-01-01
Τίτλος:
Η αξία του Μεσσηνιακού ελαιόλαδου και οι ευεργετικές του ιδιότητες
Συγγραφέας:
Δαλιούρης, Σπύρος
Ημερομηνία:
2012-01-01
Τίτλος:
Η περιβαλλοντική ρύπανση των υπογείων νερών και η επίδρασή του στην ποιότητα πόσιμου νερού
Συγγραφέας:
Ελευθεριάδου, Κυριακή
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Φθαλικοί εστέρες σε αποστάγματα στέμφυλων σταφύλης, ούζου και οινοπνεύματος
Συγγραφέας:
Ζέρβα, Πηνελόπη
Ημερομηνία:
2012-01-01
Τίτλος:
Προσδιορισμός βιταμινών του συμπλέγματος Β σε τρόφιμα και η επίδραση τους στην υγεία του ανθρώπου
Συγγραφέας:
Καλογρίτσα, Σοφία
Ημερομηνία:
2012-01-01
Τίτλος:
Αντιοξειδωτικό περιεχόμενο του μυρτίλου και οι ευεργετικές δράσεις
Συγγραφέας:
Παπαϊωάννου, Ελένη
Ημερομηνία:
2012-01-01
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 33
1
2
3
4
Επόμενη Σελίδα
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
Σε όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Αυτή η Κοινότητα
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Στατιστικές
Προβολή Στατιστικών
Εντοπισμός
Τύπος Έργου
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (33)
Επιβλέποντας
Βαρζάκας, Θεόδωρος (12)
Ζακυνθινός, Γεώργιος (4)
Φαρμάκης, Λάμπρος (3)
Βαμβακάς, Σωτήριος (2)
Δάρρας, Αναστάσιος (2)
Καραγγελής, Γεώργιος (2)
Λούμου, Αγγελική (2)
Κάτσου, Πελαγία (1)
Καπόλος Ιωάννης (1)
Λιναρδόπουλος, Χρήστος (1)
... Προβολή Περισσοτέρων
Λέξη-κλειδί
Υγεία (33)
Ελαιόλαδο (7)
Βιταμίνες (4)
Διατροφή (4)
Νομοθεσία (4)
Τρόφιμα (4)
Έλεγχος ποιότητας (3)
Αντιοξειδωτικά (3)
Ελαιόδενδρα (3)
Ιδιότητες (3)
... Προβολή Περισσοτέρων
Ημερομηνία Υποβολής
2015 (33)
Ημερομηνία Δημοσίευσης
2013 (14)
2012 (8)
2009 (2)
2008 (1)
2007 (3)
2006 (2)
2005 (1)
2004 (1)